Salı, Nisan 07, 2015

AKÇAKOCASPOR KUPASINA KAVUŞTU

Düzce Süper Amatör Ligi 24. hafta maçında Akçakoca ilçe  stadında Akçakocaspor -Pırpırspor maçını Akçakocaspor 8-0 kazandı. Bu sezon bütün maçlarını açık fark ara ile geçiren Akçakocaspor şampiyonluk kupasını aldı.

Güzel  bir havada oynanan müsabakada taraftarlar tribünlerin tamamını doldururken,Akçakoca kulübü yöneticileri,tam kadro ile takımını yanlız bırakmadı.Ayrıca Akçakoca Belediye başkanı Cüneyt Yemenici ve Belediye meclis üyeleri tam kadro maçı izlediler.İlçe stadı bir gün önce süslendi,çeşitli pankartlar asıldı.Beleş tepe nitelendirdiğimiz yerde çok sayıda taraftar maçı izledi. İlçe stadında Akçakocaspor'un maçı öncesi 2 tane 2.Amatör ligin maçı olması taraftarlar bu gün futbola doydular. Akçakocaspor lu oyuncular maça çiçeklerle çıktılar.Pırpırsoprlu yönetici ve futbolcular maç öncesi ve maç sonrası yaptıkları centilmenlik davranışlarıyla alkış aldı. Akçakocaspor taraftarları maç boyunca takımlarını desteklediler.Akçakocaspor yönetimin uyguladığı centilmenlik davranışları bu maçta da devam etti. Akçakoca emniyetinin de her zaman olduğu gibi maça ilgi gösterdi. Maça bayan taraftarlarında ilgi göstermesi alkış aldı.Bu sezon boyunca stadta hiç bir olayın yaşanmaması Akçakocaspor adına sevindirici oldu. Bu sezon Yöneticileriyle, Teknik Kadrosuyla,Futbolcusu ve Taraftarıyla bir bütünlük ve dayanışma içinde başladığı 2014-15 Sezonunda Başarılı Bir grafik çizen Akçakocaspor'da bir yıl aradan sonra Bal ligi kapısını çalması Akçakoca spor camiasında sevinçle karşılandı.



İl temsilcisi Gökhan Karadağ Akçakocaspora şampiyonluk kupasını maçtan sonra verdi.Maçtan sonra oyuncular,taraftarları ile çok büyük bir sevinç yumağı haline gelerek doyasıya yaşadılar.Bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Stat içinde doyasıya şampiyonluk sevincini yaşayan tüm futbolcu yönetici ve taraftarlar daha sonra şehir merkezinde bu sevinci bir kez daha paylaştıktan sonra,Genel kaptan Rıza Çakar’ın işletmesi Yeşil Vadi tesislerine giderek hep birlikte mangal keyfiyle kutlamaları nı gece boyu doyasıya sürdürdüler.Bütün oyuncuların bir yıl aradan sonra tekrar Bölgesel Amatör Lig kapılarını çaldıkları için çok mutlu ve sevinçli idiler. Mangal partisinde bile birbirlerini tebrik ederek mutlu bir şekilde geceyi eğlenerek geçirdiler. Akçakocaspor bu galibiyetle 24 maçta,63 puanla ligde birinci durumda bulunuyor. Akçakocaspor 24 maçta 81 gol atarak bir rekora imza attı, Akçakocaspor son kalan 2 maçının 1. sini deplasmanda Yığılcaspor, son maçında bay geçecek. Düzcespor gelecek hafta şampiyonluğunu ilan ederse Şampiyon Akçakocaspor direkt olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak. Düzcespor 3.lige yükselemezse Akçakocaspor statü gereği Beyköy Belediyespor'la play-out maçı oynayacak. Maçın ilk yarısında santra ile oyuna başlayan Akçakocaspor maçın ilk dakikalarında etkili oldu. Maçın 5. dakikada takımın gol makinesi Coşkun'la gol perdesini açtı 1-0. 9.dak. Dakikada 2-0.Cüneyt,17, dakikada Coşkun 3-0.,24 dakikada Rıza 4-0.,29 dakikada Cüneyt 5-0, 34 dakikada Furkan 6-0. 42. Dakikada yine Coşkun’un attığı gollerle ilk yarıyı 7-0 tamamladı.


İkinci yarıda oyunu rölantiye alan Akçakocaspor 76 .dakikada Eray’la bir gol daha bulunca farklı galibiyetin sevincini şampiyonlukla bitirdi.

Teknik Direktör Selahattin Bal maçtan sonra konuşmasında, '' Her takıma saygı duyduk,bizim hedefimiz şampiyonluktu onuda becerdik.Geçen yıl düştüğümüz ligden tekrar Bal ligine kapısını çaldık İnşaallah Düzcespor kazanır ve bizde direk katılırız.Haftaya Yığılcaspor maçımız var ve sezona veda edeceğiz.Ben ilk başta oyuncularıma yönetimine bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza bu sevinci tattırdığımız içinde çok mutluyum. Çok iyi bir lig geçirdik oyuncularımın kalitesi çok yüksek.Bizi yerimiz burası değil biz Bal liginde oynamak istiyoruz" dedi.


STAT: Akçakoca ilçe
HAKEMLER: Fatih Çiçek,Ali Ezan,Necmettin Cengiz
AKÇAKOCASPOR: Süleyman,Kadir,Enes,Şener,Aytaç,Furkan (46.dak Öner),Rıza,Cüneyt ,Çoşkun (46.dak.Burak Sökez),Onur,Mustafa(46.dak. Eray)
PIRPISPOR: Emir,Sinan,Erdoğan,Umit,Kubilay,Yunus,Ömer(65.dk Abdulkadir), Turgay,Tolga(76.dak.Hüseyin),Ergün,Harun
SARI KART: 37.dak.Kadir (Akç)
GOLLER: 5,17,41. dak.Çoşkun,9,29.dak.24.dak.Riza,34.dak.Furkan,76.dak.

HABER: İBRAHİM TUZCU










Hiç yorum yok:

Ramazan Süzen teklifleri değerlendiriyor

Son olarak Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'da forma giyen ve sezonun bitmesiyle bu ekibe veda eden Ramazan Süzen teklifleri değerlendirdiği...