Pazartesi, Nisan 13, 2015

AKÖREN TEM TERKOS’A GOL YAĞDIRDI

İstanbul 2. Amatör Lig 8.hafta 3.grup maçında, Arnavutköy Belediye  Hasan Doğan stadında TEM Terkos ile Akören takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı Akören deplasmanda 15-0 gibi çok farklı skorla kazandı.


Müsabakayı  Celal Özağdaş yönetti. Yardımcılığını ise Muhammed Halil Dizieğri ve Faruk Işık yaptı. Gözlemci Bayram Demirci, Saha Komiseri ise İlyas Karaca idi.




Müsabakaya hızlı başlayan Akören 5 dakikada Ömer’ in uzaktan kaleci Yasin’ in üzerinden aşırtma bir vuruşu ile takımının ilk golünü attı. Bu golden üç dakika sonra Ömer ceza alanını dışından vurduğu şut ile skoru 2-0 yaptı.  15. dakikada Akören takımı kazandığı köşe vuruşunu paslaşarak kullandı. Atıl bu topu sol çaprazdan direkt kaleye vurarak takımının üçüncü golünü attı(3-0). 33. dakikada Ömer, ceza alanı içinde kaleci Yasin’ in üzerinde yine aşırtma bir vuruş yaparak kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü attı. 37. dakikada Mert, araya atılan pası alarak ceza alanına girdi. Kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu(5-0). İlk yarı bu skorla bitti. 

İkinci Yarı ve Peş Peşe Gelen Goller
50 dakikada Atılın soldan yaptığı ortaya Mert vurarak skoru 6-0 yaptı. Bu golden bir dakika sonra Anıl durumu 7-0 yaptı. 52. dakikada Ömer kendisinin dördüncü takımının sekizinci golünü attı. 55 de ise Anıl durumu 9-0 yaptı. 

Tem Terkos’ tan Serdal 56 dakikada kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. 58 dakikada Mehmet skoru 10-0 yapan golü attı. 66. Dakikada Atıl ile 11-0 oldu. 71 de Ömer ile 12-0, 77 de Mert ile 13-0, 89 da Abdulkerim ile 14-0, 90+1 de ise atıl ile 15-0 oldu. 

Müsabaka da Ömer 5 gol, Atıl ve Mert 3 gol Anıl 2 gol Mehmet ve Abdulkerim ise birer gol attı. Müsabaka 15-0 Akören’ in üstünlüğü ile bitti.



STAT: Arnavutköy Belediye Hasan Doğan
HAKEMLER: Celal Özağdaş, Muhammed Halil Dizieğri, Faruk Işık
SAHA KOMİSERİ: İlyas Karaca
TEM TERKOS: Yasin, Ahmet, Serdal, Hakan, Sümerkan, Hakkı Deniz, İhsan, Musa, Bahattin, Yasin, Ufuk
YEDEKLER: Ferdi, Oruç, Tuğrul, Aşkın
AKÖREN: Eren, Hasan, Cihan, Anıl, Abdulkerim, Mehmet, Mert, Uğur, Ömer, Batuhan, Atıl 
YEDEKLER: Gökmen, Samet, Yıldıray, Emrah, Kubilay, Umutcan, Atakan
          
HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE











Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...