Çarşamba, Nisan 08, 2015

'ALEM' PERFORMANS GÖRSÜN!


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nda Alemdağspor, Alibeyköyspor’u tek golle mağlup ederek son 6 karşılaşmada 5.galibiyetini elde ederek 19 puana yükseldi ve baraj maçı oynanmak için iddialı konuma geldi. Alibeyköyspor ise galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 15.dakikasında Arda’nın kullandığı serbest vuruşta Samet’in kafa vuruşunu Mesut kale önünden çıkardı. İlk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda 54.dakikada Tolga’nın sol çaprazdan şutunda kaleci Kaan topu oyun alanına çeldi. Bu kez cepheden kaleye Ersin şutunu attı Kaan yerden çabuk kalkıp topu kornere tokatlamayı başardı. 



Nadir'den kritik müdahale
57.dakikada orta alanda Muhammet, Erkan’dan topu çaldı ve süratle ilerledi. İyi kademeye giren Nadir müthiş bir hamle yaparak takımını rahatlatan isim oldu. 62.dakikada Alemdağsporlu futbolcuya çarpan top sağ kanata Alibeyköyspor’a pozisyon oldu. Kıdemsiz yardımcı hakem bayrağını kaldırdı ve savunma bir anlık durakladı. Hakem topun Alemdağsporlu oyuncudan gittiğini işaret etti ve atak devam etti. Mustafa’nın orta şut karışımı şutunda Şenol’un şutun da da top kornere çıktı.




Samet karşı karşıya kaçırdı
69.dakikada bir anda top Samet’in önünde kaldı. Seken topta şutunu atan Samet net gol pozisyonundan yararlanamadı ve kaleci Emre topu kornere çeldi. 

Ersin direğe takıldı
Alemdağspor’da Ersin sol çaprazdan kaleye oldukça sert bir şut attı ve top çatal diye tabir edilen noktaya çarpıp oyun alanına döndü. 85.dakikada Alibeyköyspor’da Samet’in pasında Arda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sağ çaprazdan ayak dışı kaleye atılan top çerçeveyi bulmadı. 

Ersin gol vuruşunu yaptı
88.dakikada sol kanattan ceza sahasına Mesut yerden sert bir orta yaptı. Kale önünde plase bir vuruşla Ersin gol vuruşunu yaparak Alemdağspor’u öne geçirdi. Karşılaşmanın sonuna eklenen 4 dakikalık uzatma dakikalarında da gol olmazken Alibeyköyspor’un gol çabaları sonuçsuz kaldu ve Alemdağspor maçı tek golle kazandı.




STAT: Beşiktaş Bld.Çilekli
HAKEMLER: Okan Akın, M.Adem Çelebi, M.Can Çapar
ALİBEYKÖYSPOR: Kaan, Erkan, Nadir, Sezai, Mehmet, Hasan(Dk.70 Yusuf) Türk), Mustafa(Dk.64 Bilal Arık), Orhan(Dk.87 Bilal Kara), Samet, Arda, Yusuf Kaymak
ALEMDAĞSPOR: Emre, Emir, Nazım, Rıdvan, Hakan, Erçin(Dk.46 Aziz), Tolga(Dk.90+1 Can), Serkan, Ersin, Mesut, Muhammet(Dk.89 Gökhan)
GOL: Dk.88 Ersin (Alemdağ)
SARI KARTLAR: Dk.59 Samet / Dk.30 Serkan, Dk.59 Rıdvan

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT














7 yorum:

Adsız dedi ki...

yazık oldu alibeyköyspora 3-0 bitecek maç 0-1 bitti

Adsız dedi ki...

Son 6 maçta galip gelemeyen bir takım hoca değişikliğinin işe yarayacağını düşünen bir yönetim ve 13 maçta 23 gol yiyen bir defans hattıyla şampiyonluk zaten hayal... Yediğimiz bir golde Allah rızası için uzaktan olsa hep mi defans hatası olur. Kuştepe ile kümede kalmayın son hafta kurturan Sezai'yi alıp defansa monte ediyorsun yazık vallahi yazık şu takım son 6 maçta galibiyet almamasına rağmen 16 puanda 2 galibiyet alabilseydi 22 puan yapacaktı bu hafta Beşyüzevler'e kaybetse son hafta Gülsuyu'nu yense direkt Bal'a çıkıyordu. Üzülüyoruz eldeki imkanlara bakıp buraya kadar gelip burada yapılan saçma hataları görünce üzülüyoruz.....

Adsız dedi ki...

Adsız arkadaş sen herşeyi neden Sezai ye baglıyorsun anlamadım dünkü maçta takımın en iyilerinden biriydi bu zamana kadar yaptıgı mücadelede ortada ama siz bilenmişsiniz belli çünkü bu takımın iyiligini isteseydiniz birlik olurdunuz muhtemelen takımdan ayrılan stoperlerinden birisin yada ergensin :) Sezaiyi eleştirmek size düşmez onun bu zamana kadar yaptıkları ortada.Önce takım olgusunun olması gerek Alibeykoyde bu eksik Dünkü maçta 5-6 net pozisyon var atmak gerekti o zaman hucum hattındaki herkesi topa tutmak lazım analiz yaparken menfaatçi ve şahıscı olmayın.saygılarımla Serdar..

Alibeyköylü dedi ki...

7 haftada 14 puan yapıp son 6 haftada sadece 2 puan kazanmanın ne olursa olsun bir açıklaması yok.

Alibeyköylü dedi ki...

Serdar bey bir takım 13 maçta 23 gol yiyorsa bu forvetin suçu değildir.

Adsız dedi ki...

arkadaslar alibeykoy takimi bitmis durumda artik seneye mutlaka sebebi olanlar vardir bunlari bulmak yeni yonetim ve profesyonel bir kadronun isi olmali..

Adsız dedi ki...

Alibeyköy yönetimi yaptığı hatayı anlamıştır inşallah.Koca bir sene gitti.Gurubunu averajla 2 . sırada bitiren ve klasman gurubunada iyi başlayan takım ne olduda bu kadar düşüşe geçti.Bir Alibeyköylü olarak söyleyeyim bu işi çok bildiğini sanan yöneticiler nasıl olsa bu takım bal ligine çıkar deyip Metin hocanın işine karışmaya başladılar.Metin hoca istifa edince ortam onlara kaldı.Çünkü kendi egolarını tatmin etme fırsatı doğdu.Ama onların bilgisi bu yükü kaldıracak kapasiteleri olmadığı için Alibeyköyün 1 senesi yine boşa gitti.

Beylerbeyi 1911 sezona üç puanla başladı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk hafta maçında Beylerbeyi 1911 Spor, Galataspor'u 1-0 yendi.