Pazartesi, Nisan 13, 2015

ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 TAKİPTE

Spor Toto 3.Lig 3.Grup mücadelesinde küme düşmesi kesinleşen İstanbul Güngörenspor, Mimar Yahya Baş Stadı'nda ligin güçlü takımı Anadolu Üsküdar 1908'i misafir etti. Konuk ekip maçı 7-1 kazanarak şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Karşılaşmaya maç boyu desteklerini esirgemeyen taraftarının desteği altında oldukça atak başlayan konuk ekip Anadolu Üsküdar 1908, Kaptan Cenk Sarıtaş'ın akıl dolu aşırtma vuruşu ile henüz 2.dakikada 1-0 öne geçti.





Karşılaşmanın 12.dakikasında ender gelişen İstanbul Güngörenspor atağında, Hakkı Türkay kaleci Mert Ercan ile karşı karşıya kaldı. Yaptığı sert ve güzel vuruşu, Mert aynı güzellikte çıkartarak ev sahibi ekibin beraberlik şansını ellerinde eritti.

Karşılaşmanın 35.dakikasında atağa çıkan ev sahibi ekip topu rakibine kaptırdı. Emre Kahraman aldığı topla Cenk Sarıtaş'ı buluşturdu. Cenk'te hem takımının hemde kendisinin 2.golünü atarak takımını 2-0 öne geçiren isim oldu.


Oyundan iyice düşen İstanbul Güngörenspor'un genç kadrosu 42.dakikada Yunus Akman ve 43.dakikada Emre Kahraman'ın gollerine engel olamayınca, soyunma odasına 4-0 lık sonuçla boynu bükük girdi.


İkinci yarıda Kayhan Arduç, Cenk Sarıtaş'ın yerine oyuna dahil olurken, Suat Aras'ta Fatih Çolak'ın yerine dahil olan başka bir isim oldu.


İkinci yarıya bi nebze vites küçülterek başlayan konuk ekip, rakibi üzerinde çok baskı kurmaya çalışmasa da kalitesi ile pozisyonlar bulmaya devam etti. Hem rehavetin hem de biraz akılların Ankara Demir - Erzin Bld. maçında olmasınında etkisi ile Anadolu Üsküdar defansının anlık hatasını Hakkı Türkay bu sefer affetmeyerek takımı adına golü kaydetti ve skoru 4-1'e getirdi.


Yediği golden sonra toparlanan tecrübeli çalıştırıcı Fahrettin Sayhan'ın talebeleri, sol kanattan Ömer İnan'ın müthiş çabası ile başlayan atakta, Hüseyin Çiray topla buluşup vuruşunu yaptı. Muharrem Tunay ilk hamlede iyi yere giden topa çok iyi uzansa da dönen topa yine Kaptan Emre Sarıtaş gibi günün başarılı isimlerinden Emre Kahraman dokundu ve takımını 5-1 öne geçiren golü kaydetti.


Karşılaşmanın bir diğer başarılı isimlerinden, herhangi bir pozisyonun tartışılmasına dahi izin vermeyen maçın hakemi Sertan Bakan karşılaşmanın sonuna 2 dakika eklediğini gösterdikten sonra, uzatma anlarında Doğan Şavkın ile 2 gol bulan Anadolu Üsküdar 1908 skoru bir anda 7-1'e getirdi ve mücadele bu şekilde sona erdi.


HABER: MELİH ÖZTÜRK



















Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 19 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...