Çarşamba, Nisan 08, 2015

ANILARIMIZ KAYBOLMASIN


Futbol Bizim hayatımız. Bu hayat bizlere öyle bir yaşta ortak oluyor ki yaşam boyunca tatlı, acı unutulmaz anılar ile bizlerin yaşantısına damga vurmaktadır. 

Hayat devam ediyor, doğrudur. Futbol dünyamızda yaşadığımız öyle unutulmazlar anılar, hatıralar vardır ki insanlığa ders niteliğindedir çoğu zaman çoğu. Bugün nice değerli teknik adamların paylaşmak istediği futbol yaşantısında nice kahramanları vardır. Kimine ilk futbol topunu almıştır, kimi ilk futbol ayakkabısını. Bazıları iyi futbolcu olabilmesi için çok çalışmasını sağlamıştır. Bazı yöneticiler, mahalle abileri yalnız ikisinin bildiği fedakârlıkları yaşamışlardır. Öyle yönetici abileri olmuştur ki, kendi sağlığından önce onu düşünmüştür evladı gibi. Yaralandığında sırtında taşımıştır. Sporcusunun canı yandığında gözyaşı dökerken arkadaşının sakatlandığında kendi sakatlanmış gibi üzülen arkadaşlıkları yazmak istiyorum.

Yazmak istiyorum ki böyle bir hayatın KAHRAMANLARI olduğunu hiçbir zaman unutmayalım. Yazmak istiyorum ki sevginizi dün söylememişseniz bugün haykırmanızı istiyorum. İyilikleri yazacağım bu emsalsiz romanın satır aralarına taşıyalım. Herkesin bir anısı vardır hem de ibretlik anılar. Fedakârlık vardır hem de öyle güzel fedakârlıklar ki. Heyecan vardır hala yaşamakta olan heyecan. Rekabetlerin güzelliği, dostluğu yaşandı yaşanmaktadır ama bu anılar neden hafızalarda kalsın zamanla unutulup gitsin. 

Bugün spor kulüplerinde Başkanlık yapmakta olan, yöneticilik yapmakta olan, teknik direktör, çalıştırıcı, futbolcu olarak yaşantısına devam edenler anılarınızı beklerim. Futbolu bırakmış uzaktan takip edenler futbol yaşantınızdaki güzellikleri, fedakârlıkları yazmak isterim. 

Merhum AMAÇ ŞENOZAN Anısına yazdığım 442 sayfalık 'İKİ KUPA' isimli roman bitti. Şimdi kitap aşamasında. Bizim hayatımızın romanı olsun istedim. Herkesin anısı büyük bir romanın satırları olmalarını isterim. Her yaş, her mevki görev yapanların anıları okuyanları büyüleyecektir inanıyorum.

'Anılarım bir kitapta olsun gelecek nesillere kalsın' istiyorsanız sayfalarım size açıktır. Başkan olun,yönetici olun,sporcu ,antrenör ,teknik adam mutlaka ders niteliğinde güzel anılarınız mutlaka vardır. Düşünün hakemlerimizin 
Saha komiserlerimizin anılarını da bekliyorum.

Mail adresim=  mehmetorhanbudak@hotmail.com
Ev adresim= Perihan sokak no 56 daire 1 ümit apt. şişli ----İstanbul
Telefonum=  0535 555 81 91 

Gönderileriniz romanın sayfalarında mutlaka yer alacaktır. Görüşmek ümidiyle.Anılarınızı bekliyorum.

YAZI:ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...