Pazar, Nisan 12, 2015

ARABAYATAĞISPOR 3.BİTİRDİ

Nıke Premıer Cup U15 2015 Türkiye Şampiyonu Beylaerbeyi stadında Bursa Arabayatagı ile Antalya DSİ karşı karşıya geldiler karşılaşmayı Bursa temsilcisi 2-0 lık skor ile karşılaşmayı kazandılar şampiyonayı 3. olarak tamamladılar.



Karşılaşmayı Süper lig hakemlerinden Serkan Çınar, Cüneyt Taner, Ufuk Uğurlu, ve Mert Büyükgiray hakem triosu yönetti. Arabayatağıspor Samet, Melih, Uğur, Eray, Muharrem, Aziz, Erkut, Kazım, Tayfun, Mahsun,Oğuz on biriyle Antalya DSİ Bahattin, Mesut, Murat, Ahmet, Mazlum, Süleyman, Osman, Sezgin, Muhammet, Süleyman, Arif on biriyle sahaya çıktılar.



Mücadeleye her iki takımda çok istekli başladı karşılıklı ataklarla geçen maçta ilk yarı golsüz tamamlandı. 2. yarı golle başladı Bursa temsilcisi oyuna atak başladı 42. dakikada sağ kanatan ceza sahası için gelen topu önünde bulan defans oyuncusu Melih Öz güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-0. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Arabayatağı spor 64. dakikada sol kanatan geliştirdiği atakta ceza sahası içinde topla buluşan Oğuz Özçelikyürek şık bir vuruşla takımının 2. ci golünü filelere gönderdi karşılaşma 2-0 kazanan takım Bursa'nın futbolcu fabrikası Arabayatağı spor kazandı şampiyonayı 3. bitirdi.    

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ





Hiç yorum yok:

Küçükyalı Yelken daha 'yaman' çıktı

İstanbul 1. Amatör Lig'de Küçükyalı Yelkenspor sahasında Yamanspor'u 4-1 yenerek sezona 3 puanla başladı.