Cuma, Nisan 10, 2015

AVCILAR UYGULAMA SON SANİYE GOLÜYLE


Maliye Çalışanları Geleneksel halı saha futbol turnuvasında Perşembe günün son maçında Avcılar Uygulama Denetim ile Büyük Mükellefler Vergi Dairesi karşı, karşıya geldiler.

Oldukça soğuk ve yağışlı bir havada oynanan maç 5-4 sona ererken, gülen taraf son saniye golü Avcılar Uygulama Denetim oldu.

Rakibi karşısında Orhan Bora’nın da ilk 8’de başlaması ile etkili bir oyun ortaya koyan Büyük Mükellefler Vergi Dairesi, uzun bir aradan sonra yeniden formasını giyen Fevzi Atalay ve takım kaptanı Nihat Aksoy’un başarılı futboluna, kaleci Okan Baş’ın kritik kurtarışları da eklenince ilk devreyi 2-1 önde kapattı.

İkinci devreye Mustafa Demir’in golleri ile başlayan kırmızı-siyahlı Avcılar Uygulama Denetim takımı, Osman Ulusoy, Huzeyfe Zafer Akcan, Burak Torun’un çalışkanlığının yanı sıra, Yunus Emre Bozkurt ile Sezai Özkan’ın da üstün mücadele gücü sayesinde maça ağırlığını koydu. Maçta son anlar oynanırken sahne çıkan Osman Ulusoy, takımına 3 puanı getiren golü kaydederken, takımını bir üst tur için yeniden umutlandırdı.


MAÇIN EN BAŞARILI OYUNCULARI: Huzeyfe Zafer Akcan (Avcılar Uygulama Denetim) ve Okan Baş (Büyük Mükellefler Vergi Dairesi)

MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCULARI: Orhan Bora (Büyük Mükellefler Vergi Dairesi ve Osman Ulusoy (Avcılar Uygulama Denetim)


HABER: TOLGA NAR








2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocam 4. Maclar bitti. Puan durumlarini paylasirmisiniz lutfen.

Adsız dedi ki...

Hocam 4. maçlar bitti.Puan durumlarını paylaşır mısınız lütfen.

Bayburt 1918'den Bakırköyspor'a teşekkür

Bayburt 1918 FK Teknik Direktörü Recep Aykutalp, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Bakırköyspor maçı sonrası ev sahibi ekibe misafirperver...