Perşembe, Nisan 16, 2015

BAYBURT MAÇI SİLİVRİ İÇİN ÖNEMLİ

Evet, son haftalarda hemen herkesin merakla beklediği bir maç olan Bayburt İl Özel İdare maçı hafta sonu oynanacak. 

Silivrispor olarak hepimizin merakla beklediği ve özellikle hedefimize ulaşmak için çok büyük önem taşıyan ve duygusallığın da ön planda olacağı bir maçtır Bayburt maçı. 

Silivrispor hafta sonu Bayburt İl Özel İdare maçına çıkacak ve herkes bilir Silivri’deki Bayburtlular çok eskidirler ve şu ana kadar da kazandıkları her şeyi önce Allah’a sonra Silivri’ye borçludurlar. 

Her Bayburtlunun da gönlünde Bayburtspor’un yeri farklıdır. Kader işte bir şekilde bizi karşı karşıya getirdi. Bende Bayburtluyum bende de Bayburtspor’un yeri ayrı ama bir o kadarda Silivrisporluyum. 

Ben tabiri caizse ömrümün çoğunu Silivrispor için harcadım. Şu an Silivrispor’un galibiyete çok ihtiyacı var ve ben Silivrispor’un kazanmasını istiyorum. Bana göre Silivri’deki hemşerilerimizi de böyle istemesi lazım. 

Bayburt’ta ki maçta çok iyi ağırlandık ve bu konuyu başkanımız İhsan Atun ile konuştum ve “Bizde Bayburtlu kardeşlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktan mutlu olacağız ve elimizden gelen bütün misafirperverliği göstereceğiz” dedi. Onun içindir ki bu maçta hem Silivri’de yaşayan Bayburtlu hemşerilerimize hem de Silivrilere çok iş düşüyor. 

Bu maçta kesinlikle rekabet ortamı oluşturup maçı germememiz lazım. Bence küfür veya taşkınlık yapmamamız şart. Dostça seyredip dostça bitirmemiz lazım bu maçı. İşte bu yüzden herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağından hiç şüphem yok. 

Evet, dediğim gibi bu maç bizim yani Silivrispor açısızdan çok önemli! Arkadaşlar lütfen herkes işini gücünü bir kenara bırakıp pazar günü stattaki yerini alsın. Eğer bu maçı kazanırsak büyük ihtimalle Play-Off’lara kalacağız. İnanın ki bu takım Play-Off’a kalırsa biz seneye 2 ligde mücadele ederiz. 

Elemelerde bu çocukların bunu başaracağına güvenim sonsuz. Bunlar bu sene her şeyi hak ediyorlar onun için bizde bu çocuklara bütün desteğimizi verelim. 

Son birkaç cümle de başkan ve yönetime söylemeden geçemeyeceğim. İhsan Başkan biliyorum tesis için çok emek verdin, zamanını harcadın emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Lakin şu önemli maç öncesi lütfen aranızda mı yoksa sponsor mu bulursun ne yapıp edip bir şekilde geçmiş maçlardan kalan alacaklar, primler, maç başları en azından bir kısmını ödeyiniz. 

Bu önemli maç öncesinde bir parça ödeme yapalım ki bu yapılacak olan ödeme ile çocukların morallerini yükseltelim. 

Ayrıca sayın başkanım bu maç öncesi senin çocuklara özel bir prim açıklamanı bekliyorum. Çünkü bu çocuklar bunları fazlasıyla hak ettiler. Bu sene bu fırsat her zaman ele geçmez ama bunu yapacağından da eminim. 

Neyse benim gönlüm Silivrispor’un yenmesinden yana ama Bayburtspor’un da bendeki yeri ayrı dediğim gibi hafta sonu şu dostluk ve kardeşlik örneğini en şekilde göstermek dileğiyle.
Aklımda kalan bir başka konu ise, siyasetten anlamam anlamakta istemiyorum ama geçen gün Özcan başkan hakkında yapılan karalama kampanyalarını da hiç etik bulmuyorum.  Bunu ortaya atan insan “sen önce kendin git bir aynaya bak” senin yaşantın nasıl ona bak. 
Hepimiz beşeriz sonuçta.  
Hepimizin dünya nimetlerinden yararlanma hakkı var. 
Özcan başkan insan değil mi o yemeyecek mi? 
Gezmeyecek mi? 
Eğlenmeyecek mi?  Neyse o kişinin yaptığı dediğim gibi hiç etik bir şey değil hatta çok ayıp bana göre. Bu davranış siyaseten de çok alçakça bir şey. Bugün başkana yapan yarın herkese yapar. Neyse herkese Hayırlı cumalar diliyorum Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin. Kalın sağlıcakla…

YAZI: HÜSEYİN YAŞAR

Hiç yorum yok:

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...