Cumartesi, Nisan 11, 2015

ÇAMOLUK BAL YOLUNA 'TAŞ' KOYDU

Hafta içi karşılaşmasında Beşyüzevlerspor’u 3-1 mağlup eden Nişantaşı FK, bugün iddiası bulunmayan ve 64.dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Ataşehir Çamolukspor’u yenemedi.1-1

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nda Nişantaşı FK, Merkezefendi Stadı’nda Ataşehir Çamolukspor ile karşılaştı. Ataşehir temsilcisinde 64.dakikada Enes oyundan ihraç olurken, 83’de Emre Yatan’ın golü geldi. Nişantaşı FK beraberliği 89.dakikada kendi kalelerine atılan golle kurtardı.



Mücadeleye hızlı başlayan taraf Ataşehir Çamolukspor’du. 11.dakikada Emre’nin sol kanata pasında Enes’in şutu ağlarla buluştu ama ofsayt bayrağı kalktı. 13.dakikada Zakir’in karşı karşıya kaldığı net gol pozisyonda top direğe çarpıp Seyitcan’da kaldı. 36.dakikada Murat ceza sahası üzerinde rakiplerinden sıyrıldıktan sonra pasını aktardı. Yunus’un şutu direğe çarpıp auta gitti. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda 59.dakikada Emirhan’ın sağ kanattan pasında Murat Dilek’in şutu yan ağlarda kaldı. 

Çamolukspor 10 kişi kaldı
64.dakikada Ataşehir Çamolukspor 10 kişi kaldı. Maçın 27.dakikasında bir faul pozisyonu sonrasında tribünle diyaloğa giren Osman sarı kart gördü. Bu kararı alkışlayan Enes de Hakem tarafından sarı görmüştü ve 64’de Emirhan’a yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan ihraç edildi.



70.dakikada Murat’ın şutunu kaleci İbrahim çeldi ve dönen topta da Yunus’un şutunu savunma uzaklaştırdı. 83.dakikada sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Emre Yatan kafa ile uzak köşeye güzel bir gol attı.0-1 89.dakikada sağ kanattan Nişantaşı FK’da Emre Çağlar topu sürükledi ve yerden ortasını yaptı. Kale önünde Murat Dilek’in topuk pasında yatarak gelen Sercan topu kendi ağlarına gönderdi.1-1 


Karşılaşmanın sonuna eklenen 6 dakikalık uzatma dakikaları 10 dakikaya yakın oynandı. Nişantaşı FK atağında araya giren Çamoluksporlu oyuncular tek topla orta sahada bulunan Emre Yatan'ı topla buluşturdu. Emre topla buluştuktan sonra hızla rakip alana doğru geçip kaleci ile baş başa kalmak üzereyken Hakem maçı bitirdi. Ataşehir temsilcisi böylesi pozisyonda Hakem maçı bitirdiği için itirazda bulundular.




STAT: Merkezefendi
HAKEMLER: Serhat Ateş, Erol Ernek, Mustafa Alp Usta 
NİŞANTAŞI FK: Seyitcan, Emirhan, Cüneyt(Dk.46 Hasan Emre), Dolunay, Hasan Akkaya, Emre, Yunus(Dk.60 Ömercan), Sezer, Hasan Fırat(Dk.74 Emre), Murat, Kenan
ATAŞEHİR ÇAMOLUK: İbrahim, Cemal, Enes, Abdülhakim(Dk.82 Cevat), Serkan, Osman, Sercan, Adem, Emre Yatan, Zakir, Emre Çeken(Dk.69 Burak)
GOLLER: Dk.83 Emre Yatan / Dk.89 Sercan(kendi kalesine)
SARI KARTLAR: Dk.71 Kenan, Dk.87 Emre, Dk.90+4 Dolunay / Dk.27 Osman, Dk.27 Enes, Dk.72 Zakir, Dk.90+2 İbrahim
KIRMIZI KART: Dk.64 Enes (Ataşehir Çamoluk)

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT














6 yorum:

Adsız dedi ki...

çam oluk yanlış yaptı nişantaşı bunu aunutmucak

Adsız dedi ki...

Niye? Iddiası yok diye maç mı satacak? Bırakın bu işleri.. iddia yok diye size maçı verse Ataşehir Çamoluk sizin dostunuz olacak öylemi? Böyle dostluk olmaz olsun...

Adsız dedi ki...

Ataşehir takımının haysiyetli futbolcu ve teknik ekibini canı gönülden kutluyorum.maçlar oynanmadan kazanılmaz.mücadele edeceksin ter akıtacaksın ve puan almak için yüreğini ortaya koyacaksın işte bu kadar.

Eren Scout dedi ki...

Ataşehir takımını canı gönülden kutluyorum. Bu maçı Ataşehir kesin kazanır demiştim ama şanssız bir gol attılar kendi kalelerine ama olsun yinede Nişantaşından puan aldılar. Tebrikler Ataşehir Çamoluk.

Adsız dedi ki...

Maç oynandı bitti bence uzatmaya gerek yok.Burada fazilet dersi verir tarzda yazanlar kendi takımları aynı durumla karşılaşsalar acaba ne derler,çok aksi örnek gördüğüm için şüpheliyim.Nişantaşı'nın kimseyle husumetide yok kimsenin dostluğuna da ihtiyacı yok.Büyük takımın büyük oyuncuları çamoluğun oyuncularıyla el sıkışarak sahadan ayrıldılar bu kadar.

Adsız dedi ki...

Yani son yazan arkadasa katiliorum oynandı geçti maç soylencek bişey yok bence bende maçı izlemis birisi olarak sanssizlik aksilik olabilecek seylerdi oluyo maç içinde ama kadro olarakta kazanabilcek bi kadro cikmamisti sanırım Nisantasi etkisizdi daha önceki bikac macina göre farklı kadro vardı galiba ve performans olarakta düşüktu önceki maçlara göre yine onların elinde ama futbol sahada oynanio oynayıp kazanip çıkmak oynandikca gorulecek hayrlisiyla

Paşabahçespor'da hedef üç puan

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta sezonun ikinci maçına çıkacak olan Paşabahçe Takımı evine mutlu dönmek istiyor.