Cuma, Nisan 17, 2015

CFS BAĞCILAR SELİMİYE'DEN VİZEYİ KAPTI

U19 Ligi Türkiye Şampiyonası eleme maçında CFS Bağcılarspor ile Selimiyespor Merkezefendi stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı 1-0 Bağcılar temsilcisi üstün tamamladı ve şampiyona vizesini kaptı.




Karşılaşmayı Sezer Polat, Doğan Can Mercan, ve  Gökhan Günaydın hakem üçlüsü yönetirken CFS Bacılarspor takım Yasin, Sabri, Ramazan, Murat, Mustafa, Berhudan, Tamer, Utku, Mehmet, Berk, Fatih, on biri ile Selimiyespor Sıddık, Serkan, Burak, İlker, Umut, Burak, Fatih, Bünyamin, Ulaş, Bayram, Niyaz onbiri ile sahaya çıktılar. 


Mücadeleye ilk dakikaları atak başlayan taraf CFS Bağcılarspor oldu. Rakip kale önünde net gol pozisyonları cömertçe harcadılar. Üsküdar temsilcisi rakipten gelen atakları karşılayıp oyunu rölantiye alıp rakibinin üstüne gitti ve gol aradı. İlk yarı karşılıklı ataklarla 0-0 tamamlandı. İkinci yarı golle başladı 50. Dakikada CFS Bağcılarspor sağ kanatan kazandığı serbest atışı Berk Furkan Demirci ceza sahasının içine gönderdiği ortayı iyi takip eden Fatin Yuca topa iyi bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-0. Golden sonra rakibinin üstüne giden Selimiyespor sağlı sollu ataklar kaleci Yasin Demirci'nin başarılı oyunu rakibine gol izni vermedi. Karşılaşma 1-0 CFS Bağcılarspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. 

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ






Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...