Çarşamba, Nisan 15, 2015

DENETİM GRUP MÜDÜRLÜĞÜ’NE NAZAR DEĞDİ


Maliye çalışanları geleneksel halı saha turnuvasının beşinci haftası nefes kesen karşılaşmalar ile tüm hızıyla sürerken gruplarının namağlup takımları Denetim Grup Müdürlüğü ile Vergi Denetim Kurulu Levent karşı karşıya geldi.

Son şampiyon Denetim Grup Müdürlüğünün orta sahanın güçlü ismi Mahir Öztürk’ten yoksun olduğu karşılaşma 3-1 Vergi Denetim Kurulu Levent’in galibiyeti ile sonuçlanırken Vergi Denetim Kurulu savunması Denetim Grup Müdürlüğüne geçit vermedi.


Aşırı yağmur altında oynanan karşılaşmada bireysel hatalar sonucu yediği goller sonrasında yıllar sonra mağlubiyetle tanışan Denetim Grup Müdürlüğü gruptan lider olarak çıkma şansını zora soktu.

Karşılaşmada Vergi Denetim Kurulu’nun golleri Mehmet Altunbaş, Mesut Yalçın Duman ve Fatih Bingöl’den gelirken Denetim Grup Müdürlüğünün tek sayısı Süleyman Akçael’den geldi. Vergi Denetim Kurulu bu sonuçla yoluna tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.


MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU: Mesut Yalçın Duman (Vergi Denetim Kurulu)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Ercan Kara (Denetim GM)


HABER: TOLGA NAR





Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...