Pazartesi, Nisan 13, 2015

DÜZCESPOR 3.LİGE YÜKSELDİ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta son hafta maçında evinde İstanbul ekibi Avcılar Belediyespor'u zor da olsa 1-0 yenen Düzcespor grubunu şampiyon tamamlayarak 3. Lig'e çıktı.

Maçın ilk yarısında karşısında dirençli bir takım bulan Düzcespor, 1.dakikada Avcılar Belediyespor ilk atağını gerçekleştirdi. 3.dakikada  Düzcespor rakip ceza sahası içine girdi. Ama defans topu uzaklaştırdı. 5.dakikada  Avcılar Belediyespor kaleye 30 metreden serbest vuruş kurtardı. 8.dakikada  Ümit kafa ile topu kaleye gönderdi gol olmadı. 9.dakikada mücadelenin ilk kornerini Düzcespor kulandı. Umut uzaktan sert vurdu üstten auta çıktı. 10.dakikada  Avcılar Belediyespor'da Sertaç sol kanattan sert bir orta yaptı. Zihni topu kornere çeldi. 12.dakikada dışarıda kalan taraftarlar kale arkasında ki tribünlere alındı. 14.dakikada Bünyamin sağ kanattan ortaladı Celal kafayı vurdu topa kalecide kaldı. 15.dakikada  sağdan Bünyamin ortaladı. Murat topa kafayı vursa da auta çıktı. 23.dakikada Şerif’in uzaklardan denediği şut dışarı attı. 25.dakikada  Avcılar Belediyespor’un ilk tehlikeli atağını kaleci Tuğrul önledi. 33.dakikada sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Kafalardan seken top kornere çıktı. Murat hemen kullandı ama celal topu auta attı. 36.dakikada Düzcespor korner atışını kullandı. Murat kafayı vurdu top üstten auta çıktı. 37.dakikada  korneri kullanan Celal’in uzak direğe yolladığı topa Murat kafayı vurdu, top yan ağlara gitti. 41.dakikada  Murat Aydın sol kanattan kafayı vurdu top az farkla auta çıktı. 45.dakikada Düzcespor'un penaltı itirazları vardı. İlk yarıda Düzcespor baskılı futbolunu golle süsleyemeyince ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.



İkinci yarıda ilk atağı Avcılar Belediyerspor buldu. 46.dakikada  Avcılar Belediyespor tehlikeli geldi top auta çıktı. 47. ve 48. dakikalarda Murat ve Celal’le gol atma vuruşunu yapamadılar. Maçın 50.dakikasında  sağ kanattan gelen topa Celal’in vurduğu şut gol olunca tribünler rahatladı geç gelen bu golle tribünler adeta yıkıldı.1-0 Bu golden sonra tempoyu düşüren Düzcespor pas yapmaya başladı. 61.dakikada Düzcespor gol için bastırdı. Fakat Celal topu auta attı. 67.dakikada Düzcespor'da Şerif  topu Celal'e verdi. Celal ceza sahasında içinde oyunculardan sıyrıldı ve topu kullanamadı. 70.dakikada Düzcespor'da Ümit uzaklardan vurdu. Top farklı bir şekilde auta çıktı. Ümit kendi çabalarıyla girdiği pozisyonda gol atma becerisini gösteremedi. 80.dakikada Celal’in frikiği kalenin üstünden dışarı gitti. 81.dakikada Murat Aydın sağ kanattan kullandığı frikikte top az farkla auta çıktı. 83.dakikada Murat Aydın topu aldı. Defanstan sıyrıldı. Vurdu. kaleci kurtardı. 

Hakem maçın sonuna 3 dakika ilave etti. Bundan sonraki dakikalarda başka gol olmayınca Düzcespor müsabakayı kazanıp 3. lige çıkmış oldu. En son 2009-2010 sezonunda 3.Lig’de mücadele eden Düzcespor 4 yıllık aranın ardından yine 3.lige yükseldi.




Hakemler: Harun Toplar, Ahmet Çifci, Tuğrul Akkoyun, Rahmi Emrah Acar(Tokat ve Samsun)
Düzcespor: Tuğrul Karatosun, Ahmet turan Solak,Zihni Aydın,Serkan Öz,Umut Gedik,Şerif Sevinçhan,Bünyamin Kır(dk.46 Nuri Çakır), Hakan Sarıgül,Murat Aydın(dk.88 Ali Tayfun Akbey) ,Ümit Mutlu(Emre Uzunca 77), Celal Berber
Avcılar Belediyespor: Sertaç,İsmail, Deniz, Şuayip,Burak, Özkan(dk.82 Ömer),Serkan, Doğan,Ertan (dk.74 Emre) Çağatay ‘dk.54 Tolga) SertaçSarıkart:31.dak.Burak,40.dak.Şuayıp,80.dak.Özkan (Avcılar)
Gol: dk.51 Celal Berber(Düzce)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU












2 yorum:

Adsız dedi ki...

Avcılarspor tar5aftarına ayrılan tarladan neden bahsetmiyorsunuz. ? Tribüğn demeye bin sahit lazım arsayı taraftarlara ayıranlardan? Maçın olaylarından neden bahsetmıyorsunuz.

Adsız dedi ki...

Çok eksik bir haber olmuş. Sizde tamamlayacak cesaret yoktur biz tamamlayalım o zaman..

1-) Fırsatçılık yapıp kale arkasındaki deplasman tribününü kendi taraftarları ile doldurdular. Bizi de kapalı ve kale arkasının ortasında tribünsüz bir yere attılar. Yere de yeşillik sermişler sağolsunlar..

2-) Önce hoşgeldiniz ayakları, karşılıklı tezahürat ayakları ama iy 0-0 bitince taşlar, şişeler..

3-) Düzce TV midir nedir spikerlerinin bizden Sultangazi taraftarı diye bahsetmesi..

4-) Hani diyosunuz ya aileler maçlara gelmiyor diye.. Yanında eşi, kızı olan 40-50 yaşındaki adamların ettiği küfürlerden, yaptıkları hareketlerden bizler utandık. 1 kupa insana neler yaptırıyor işte..

Düzce'deki tek güzel taraf Düzce Emniyeti'ydi.. Evet dakika 80 olunca bizi güvenlik sebebiyle dışarı çıkarmaya zorladılar ama ilk girişimizden beri samimi bir şekilde ilgilendiler. Sayısız Avcılarspor maçına gitmişimdir ama hiçbir zaman polislerle bu kadar samimi konuştuğumuzu hatırlamam. Hiçte aklıma gelmezdi bir gün bir maçta polislerle böyle samimi konuşacağım.. Tek eyvallah onlaradır..

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...