Salı, Nisan 14, 2015

FERAHEVLER'DEN MUCİZE GERİ DÖNÜŞ!


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta alt sıralarda yer alan Ferahevlerspor, grubun yenilgisiz lideri Akatlarspor'u 3-0 geriden gelerek 4-3 mağlup etmeyi başardı.

Üç yıllık 1. Amatör macerasının ardından küme düşen ve 2. Amatör Lig 7. Grup'ta yer alan Ferahevlerspor, sekizinci hafta mücadelesinde muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Sezona sıkıntılı başlayan ve imkânsızlıklar içerisinde mücadelesini sürdüren Yeşil Beyazlılar, son haftalarda sergilediği iyi oyununun meyvesini, grubun yenilgisiz lideri Akatlarspor karşısında aldı.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri'nde oynanan mücadelenin ilk yarısını 3-0 mağlup kapatan konuk Yeşil Beyazlı ekip, ikinci yarıda "ben de varım" dedi.

İkinci yarı hızlı başlayan Ferahevlerspor, oyuna ikinci yarı dâhil olan Fatih Kurt'un golleri ile 50'nci dakikada farkı bire indirdi. Oğuz'un mükemmel golü ile skoru eşitleyen Sarıyer temsilcisi, Alper'in golü ile de skorda öne geçti. Son dakikaları heyecan fırtınası şeklinde geçen mücadelede başka gol olmayınca mücadele konuk ekibin 4-3 üstünlüğü ile sona erdi.

Sekizinci hafta sonunda ikinci galibiyetini alan Ferahevlerspor puanını 7'ye yükseltirken, haftaya yenilgisiz lider giren Akatlarspor, 19 puanda kalarak ikinci sıraya geriledi.

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Girne Gençlik'ten mucizevi galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 3 maçını berabere tamamlayan Girne Gençlik, deplasmanda Kartalspor'u 3-2 yenerek ilk galibi...