Perşembe, Nisan 16, 2015

FİKRİ DURDU : "EYÜPLÜYÜM" DİYEN HERKES MAÇA GELMELİ


Hafta sonu oynancak zorlu Arsinspor maçı öncesi Yerel Futbol Sitesi olarak Eyüpspor Taraftarlar Derneğini ziyaret ettik. 






Bu maça ‘Eyüplüyüm’ diyen herkes gelmeli!


Hafta sonu şampiyonluk yolunda Arsinpor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Eyüpspor Taraftarlar Derneği Başkanı Fikri Durdu; Bizim buradan tüm Eyüp Sultanlılara  bir mesajımız olacak. Eyüplüyüm diyen tüm herkesi bu önemli maça çağırıyoruz. Maç Pazar Günü Saat 14.30'da Eyüp Stadında olacak. Biz sadece takımımızı desteklemek adına bu yola baş koyduk. Kimseyle polemiğe girmek istemiyoruz. Bütün Eyüp halkı bu maça gelmeli. Gerçek gücümüzü Eyüp Stadında göstermeliyiz. Her iki tribünde bu hafta şov olacak. 96 yıllık şanlı bir kulübe gönül veren taraftarlar olarak daima Eyüpspor ile gurur duyuyoruz. Gerçek Eyüp halkı  bu maçta takımını yalnız bırakmasın diyerek sözlerini tamamladı.  




Futbol Turnuvası düzenlenecek

Bir kulübün taraftar derneği olmalarının ötesinde, gerçekleştirdikleri  projelerle önemli işlevler gören ve toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Derneğimiz, Yaza Merhaba Futbol Turnuvasının 1.’sini geçen sene görkemli bir şekilde düzenlenmişti. Bu senede 2.'sini düzenlemek için dernekteki büyüklerimiz ve kardeşlerimiz ile çalışmalara başladık. İlerleyen günlerde turnuva programı ile ilgili ayrıntılı bilgi vereceğiz.



HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK
 


Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...