Pazar, Nisan 12, 2015

GAZİ MAHALLESİ UMUTLARINI SON HAFTAYA TAŞIDI

Süper Amatör Lig Klasman Grubunda mücadele eden Sultangazi temsilcileri Gazi Mahallesispor ve Zara Ekinlispor, Bayrampaşa Belediye Sahası’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı 2-0 biten mücadeleyi Gazi Mahallesispor 3-0 kazanarak umutlarını devam ettirdi.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 14. Haftanın mücadelesinde Gazi Mahallesispor ve Zara Ekinlispor karşı karşıya geldi. Bayrampaşa Belediye Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Gazi Mahallesi’nin üstünlüğü ile tamamlanırken karşılaşma 3-0 Gazi Mahallesinin galibiyeti ile tamamlandı.



Karşılaşmaya Gazi Mahallesispor’un vuruşu ile başlandı. Mücadeleye iyi bir başlangıç yapan Gazi Mahallesispor, karşılaşmanın 20. Dakikasında sol taraftan geliştirdiği atak da golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Golden sonra ataklarını sürdüren Gazi Mahallesispor, ilk yarının sonlarına doğru yakaladığı kontra atak da Gökhan sahneye çıkarak durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca soyunma odalarına Gazi Mahallesispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Zara Ekinlispor oldu. Zara Ekinlispor, geliştirdiği ataklar da son vuruşu yapamadı ve gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karşılaşmanın 65. Dakikasında Gazi Mahallesispor’da Sinan topu ceza sahası içinde bulunan Ramazan’a gönderdi. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Ramazan, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durumu 3-0 yaptı.



Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Gazi Mahallesispor sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Gazi Mahallesi bu sonuçla BAL Ligi umutlarını son maça taşıdı.

HABER: Mustafa YILMAZ
www.sultangaziajans.com





Hiç yorum yok:

Küçükyalı Yelken daha 'yaman' çıktı

İstanbul 1. Amatör Lig'de Küçükyalı Yelkenspor sahasında Yamanspor'u 4-1 yenerek sezona 3 puanla başladı.