Cuma, Nisan 10, 2015

GERGİN MAÇIN GALİBİ MARMARA KURUMLAR OLDU


Maliye Çalışanları Geleneksel halı saha futbol turnuvasında Pendik Uygulama Grup Müdürlüğü ile Marmara Kurumlar Vergi Dairesi karşılaştılar.

Oldukça gergin geçen maçı Marmara Kurumlar Vergi Dairesi son anlarda bulduğu golle 3-2 kazanırken, mavi-beyazlı ekibin golleri Muhammet Ergin, fatih Çevik ve Nihat Konar’dan geldi. Pendik Uygulama Grup Müdürlüğü’nün sayıları Cem Akkılıç ve Ahmet Çelik’en geldi.


Aydın Işık diskalifiye edildi
İlk yarısında bir faul sonrasında iki takım kalecilerinin sebep olduğu olaylar yüzünden kısa bir süre duran maçın son anlarından takım arkadaşına faul yapan ve sarı kart gören Muhammet Ergin’e sportmenliğe aykırı bir şekilde kural dışı hareket yapan Pendik Uygulama Grup Müdürlüğü oyuncusu Aydın Işık, turnuvadan diskalifiye edildi. Turnuva Tertip Komitesi ayrıca Marmara Kurumlar Vergi Dairesi kalecisi İbrahim Bacan ile Pendik Uygulama Grup Müdürlüğü kaleci Orhan Orak’ı da maçtaki davranışlarından ötürü uyarmak zorunda kaldı.


MAÇIN EN BAŞARILI OYUNCUSU: Fatih Çevik (Marmara Kurumlar VD)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Sezgin Genç (Pendik Uygulama GM)


HABER: TOLGA NAR

Hiç yorum yok:

Bayburt 1918'den Bakırköyspor'a teşekkür

Bayburt 1918 FK Teknik Direktörü Recep Aykutalp, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Bakırköyspor maçı sonrası ev sahibi ekibe misafirperver...