Salı, Nisan 07, 2015

GÜNEŞTEPESPOR LİDERLİĞİ ALDI

İstanbul U19 ligi 10 grupta haftanın en önemli karşılaşmasında Güneştepespor deplasmanda Fatih Mimarsinan stadında lider Haliçspor'u 3-2 yenerek 13 haftayı hem lider hem galibiyet ile kapadı.

Karşılaşmanın yağışlı ve soğuk olmasına rağmen Haliç taraftarı takımları bu önemli maçta da yalnız bırakmazken Güneştepe'nin de az da olsa takımını yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı Fatih Kömel, Ceylan Ateş, Cem Fatih Demirci hakem triosu karşılaşmayı yönetti ve benim açından çok güzel bir karşılaşma yönetti.




Maçın özeti 12.dakikada kazanılan frikikte Burak meşin yuvarlağı ağlara göndererek Güneştepe deplasmanda 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra çabuk toparlanan Haliç Eray Ali ve Muhammed ile çok net gol pozisyonlarından oldu Güneştepe spor dan Gökhan maçın hakemine itirazlarından dolayı çift sarı dan kırmızı kartını görerek takımını on kişi bıraktı.Karşılaşmanın 36.
dakikada yapılan ortada Ekrem ayağını iyi uzatarak yarım vole tarzı golü ile Ekrem Güneştepe spor'u 2-0 öne geçti. İlk yarının son anlarından Defansın hatasını iyi değerlendiren Haliç'ten Muhammet Körpe skoru 1-2 getirdi. Hakeme itirazlarından dolayı Haliç'ten Berat çift sarı dan kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. İlk yarı 2-1 Güneştepe üstünlüğü ile sona erdi. 


İkinci yarıda Güneştepe fırtınası vardı 54.dakikada Defanssın hatasını iyi değerlendiren Behzat skoru 3-1 getirdi. 66.dakikada Ali'nin şık enfes frikik golü ile skoru 2-3 oldu. Karşılaşmada zaman zaman stresli geçti ve iki takımın oyuncular zorda olsa takım arkadaşları yatıştırdı. Karşılaşma 3-2 güneştepenin üstünlüğü ile sona erdi.


Karşılaşmanın saha komiseri olan Necati Ateş'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU







5 yorum:

Adsız dedi ki...

Alper kaderoglu lütfen tarafsız haber yapın

alper dedi ki...

Adsız yorum yapmayalım :)

Adsız dedi ki...

tabıkı Alper bizler her zamn senın yanındayız maçlar gelir geçer gönüller bir gerisi hikaye

alper dedi ki...

seni çok iyi tanıyorum adsız :)

Adsız dedi ki...

Hakeden hakkını aldı allah yukarda

10 kişilik Girne bir bir puanı uzatmada kurtardı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup'ta İzzetpaşaspor ve Girne Gençlik 3-3 berabere kaldı.