Pazartesi, Nisan 06, 2015

HAKEME KIZIP LİGDEN ÇEKİLDİLER


İstanbul 2.Amatör Liginde mücadele eden Bağcılar Asil Kartal Spor Kulübü, son maçındaki Hakem hatasını gerekçe göstererek ligden çekildiğini açıkladı.


Bağcılar temsilcisinin Teknik Sorumlusu Mustafa Zevrek tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden Kulübümüz bugün, Federasyon’a müracaat ederek Ligden çekilme kararı almıştır. Bu kararı almamızdaki sebep, son hafta oynadığımız ve 3-2 kaybettiğimiz Yavuz Sultan Selim maçında bize yapılan haksızlıklar ve kasıtlı Hakem hatalarıdır"

"Hakemlerle baş etmek zor"
"Liglerde yaşı küçük oyuncularla mücadele ediyoruz ve niyetimiz üst liglere oyuncu hazırlamak. 2000’li oyuncularla A takımda yer alıyoruz. Galibiyet peşinde değiliz, bizim işimiz oyuncu yetiştirmek. Ancak geldiğimiz noktada son maçın Hakemine tepki yüzünden takımı ligden çekiyoruz. Biz artık bu işte art niyet arıyoruz. Hakemlerle baş etmek zor, bunu geç de olsa öğrendik. Alt yapılarda devam edeceğiz ancak A takımı ligden çekiyoruz"


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bence adı gibi asil bir davranış yapmışlar tebrikler. Bu hakemler böyle olduğu sürece ne futbol beklenir nede çocuklar bişey öğrenirler o kadar emeğede yazık olur.

Adsız dedi ki...

Kulübü duydum çok iyi bir kulüp çok doğru bi karar almislar

Adsız dedi ki...

Çok doğru bir davranış tebrikler Asil Kartal ... Türk futbolunun katili türk hakemleri !!

Yılmaz Özher Sancaktepe Futbol Kulübü'nde

Tecrübeli oyuncu Yılmaz Özher yeşil sahalara geri döndü. Birçok kulübün gündeminde olan Yılmaz Özher, 1. Amatör Lig’de mücadele eden Sancakt...