Pazartesi, Nisan 06, 2015

HAKEMLER ZEYTİNBURNUSPOR’U PROTESTO ETTİLER


Geçtiğimiz hafta U19 maçında Hakemlerin saldırıya uğradığı Zeytinburnuspor’un bu haftaki maçına Hakemler, protesto amaçlı olarak sahaya çıkmadılar.

Geçen hafta Merkezefendi Stadında oynanan Zeytinburnuspor-Öz Alibeyköyspor maçında ev sahibi ekipten bir futbolcu maçın Hakemi Yusuf Ziya Özyurt’a saldırmış ve maç bu nedenle tatil olmuştu. Maçtan sonra da Hakem ile Zeytinburnusporlu Yöneticiler arasında yaşananlardan dolayı taraftar karakolluk olmuşlardı.

U19 maçına tedbir konmuştu
Bu nedenle Hakemler, lacivert-beyazlı ekibin U16 takımının Feriköy Stadında oynaması gereken Talatpaşaspor maçında sahaya çıkmadılar. Zeytinburnuspor’un U19 takımının maçı ise tedbir konması nedeniyle listeden kaldırılmıştı. Öte yandan Perşembe günü Hasan Doğan Stadındaki Zeytinburnuspor-Bezirganbahçe U16 maçının oynanıp, oynanmayacağı da belirsizliğini koruyor.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ÖZ ALİBEYKÖY MAÇI SONUCU NE ZAMAN YAYINLACAK ADMİN BİLGİ VARMI HÜKMEN OLDU SANIRIM

Unknown dedi ki...

Çok Köklü fakat bir o kadar Eşkiya tarzı bir takım futbolcu yönetim taraftar hepsi aynı .

Adsız dedi ki...

Zeytinburnu sporun durumu Şehzadebaşı ve İst Artvin sporu küme düşme yolunda etki ediyo neden bir karar verılmıyor. Lig bitince karar cıkınca buyuk haksızlık olur.

Adsız dedi ki...

tff butun gun ne yapıyo gunler olmş neden karar cıkmıyo herşey acıkca bellı daha önce mıllete ne yaptınızsa o olacak

Adsız dedi ki...

En güzelini yapıyor hakemler.Zeytinburnu hakem dövecek diye hakemler nede çekecek bu cezayı.En güzeli çıkmamaları.Yemek başkanın zeytinburnunun kulüp lisansını iptal etmesini bekliyoruz.Bir kez olsun kendinizi hakemlerin yerine koyun.Hata yapılabilir.Oyuncu gol kaçırınca kimse dövüyor mu ?

Adsız dedi ki...

Ulan bilip bilmeden boş konuşmayin hakemler zeytinburnunum üstüne oynuyolar maçı izleseydiniz sizde farkına varirdiniz dakka 10 da iki tane kırmızı kart bi tane penaltı verdiler

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...