Cuma, Nisan 10, 2015

HALİT KILIÇ'I KAYBETTİK

Geçmiş dönemlerde Ayazağaspor'da Teknik Direktörlük yapan, Çorumspor, Çorum Belediyespor ve Bozüyükspor gibi takımlarda da görev yapmış olan, yaklaşık iki aya yakın bir süredir yaşam mücadelesi veren Halit Kılıç sabah erken saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yüksek tansiyon nedeniyle yaklaşık iki ay önce kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında yaşam mücadelesi veren Halit Kılıç 20 gün önce tedavisine devam ettirmek için ambulansla Ankara GATA’ya nakledilmişti. Burada midesinden ameliyat geçiren Halit Kılıç bu sabah saat 07.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Doktorların bir saat süren müdahalesine rağmen Halit hoca hayatını kaybetti. 

Halit Kılıç'ın cenazesi Cumartesi günü Çorum Ulucami'de kılınacak cenaze namazının ardından Ulumezar'da toprağa verilecek.

Ayazağaspor'dan taziye mesajı
Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Kulübümüzde Teknik Direktör olarak görev yapmış ve unutulmaz Göztepe zaferi ile hafızalarımıza kazınmış olan Halit Kılıç hocamızı kaybetmenin derin bir üzüntüsünü yaşıyoruz. Hocamıza Yüce Allah'tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz'' denildi.



Yüksek tansiyon nedeniyle yaklaşık iki ay önce kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında  yaşam mücadelesi veren Halit Kılıç 20 gün önce tedavisine devam ettirmek için ambulansla Ankara GATA’ya nakledilmişti.
Burada midesinden ameliyat geçiren Halit Kılıç bu sabah saat 07.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Doktorların bir saat süren müdahalesine rağmen Halit hoca hayatını kaybetti. Sabah erken saatlerinde gelen bu haberin ardından tüm Çorum spor camiası büyük bir hüzün yaşadı.
- See more at: http://www.corumhakimiyet.net/Detay/55186/halit-hocayi-kaybettik.aspx#.VSgyr_DT-zc
Yaklaşık iki aya yakın bir süredir yaşam mücadelesi veren Halit Kılıç  sabah erken saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonunda hayatını kaybetti. - See more at: http://www.corumhakimiyet.net/Detay/55186/halit-hocayi-kaybettik.aspx#.VSgyr_DT-zc
Yaklaşık iki aya yakın bir süredir yaşam mücadelesi veren Halit Kılıç  sabah erken saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonunda hayatını kaybetti. - See more at: http://www.corumhakimiyet.net/Detay/55186/halit-hocayi-kaybettik.aspx#.VSgyr_DT-zcYaklaşık iki aya yakın bir süredir yaşam mücadelesi veren Halit Kılıç  sabah erken saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonunda hayatını kaybetti. - See more at: http://www.corumhakimiyet.net/Detay/55186/halit-hocayi-kaybettik.aspx#.VSgyr_DT-zc

1 yorum:

ibrahim keleş dedi ki...

ALLAH RAHMET EYLESİN
MEKANI CENNET OLSUNN

İstanbul Süper Amatör 11 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de günün programı haberimizdedir...