Salı, Nisan 14, 2015

HAVATAŞ SPOR KULÜBÜ HAKEM HATALARINDAN DERTLİ


HAVATAŞ Spor Kulübü Başkanı Nizam Günaydın, 2.Amatör Lig'de Etiler Kartal’a deplasmanda 3-2 mağlup oldukları maça ilişkin konuştu. Günaydın açıklamasında sert ifadeler kullandı.

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grup ekiplerinden HAVATAŞ Spor Kulübü Başkanı Nizam Günaydın, yaptığı açıklamada, Hakemler ve  hataları üzerine hiçbir zaman konuşma yapmak istemediklerini ancak son oynadıkları maçta yaşananlar karşısında takımı ligden çekmeyi düşündüklerini vurguladı.

"2.Amatör Lige değer verilmediğini düşünüyorum"
Etiler Kartalspor maçında Hakem hatalarının oyunun önüne geçtiğine değinen Günaydın, şöyle konuştu: "Yeni Kurulan bir Spor Kulübüyüz. Yıllardır futbolun içindeyiz, daha önce hakkımız yendi, mağdur edildik lakin hiçbir zaman bu kadar haksızlığa uğramamıştık. Mücadelesiyle üç puanı almayı hak eden takımımızın puanları, tamamen Hakem hataları nedeniyle kayboldu. Buna üzülüyoruz. Ben şahsen İl Hakem Kurulu’nun 2.Amatör Lige değer vermediğini düşünüyorum. Hakemler bu şekilde maç yönetmeye devam ederlerse biz bu takımı ligden çekeriz. Bu kararımda son derece ciddi olduğumu belirtmek isterim"

"Hakem hatalarından herkes dertli"
Günaydın açıklamasının devamında, "Sadece bu sezon için 10 bin TL lisans bedeli ödedik, bu parayı havadan kazanmıyoruz. Sadece biz değiliz Hakem hatalarından dertli olan, kiminle konuşsak aynı şeyleri söylüyorlar. Kulüpler olarak çileden çıkmaya başladık. Artık yeter, bu kötü gidişata bir son verilmesi gerekir. "

"Biz de Hakemleri protesto edelim ve sahaya çıkmayalım"
Hakemlerin kendilerine karşı yaptıklarından dolayı çok canlarının yandığını belirten Günaydın, "Çilekli Stadında oynanan maçın 87.dakikasında 2-1 öndeyiz. Golümüz ofsayt gerekçesi ile verilmedi, bu pozisyon için biz net göremediğimiz için konuşmuyoruz ancak top döndü bizim kalemize geldi, bizim oyuncu topa vurdu rakip futbolcu bağırarak yerde kaldı, Hakem sağolsun, olmayan faulü verdiği gibi, topu da 1 metre içeri taşıyarak penaltı verdi. Bu kararda Hakem faul yapıldığını iddia ettiği yere en az 40 metre mesafede. Biz bu kararda art niyet arıyoruz. Bu haksız karara itiraz eden Teknik sorumlumuz ve Antrenörümüz de çok komik bir kararla oyun alanının dışına gönderildi. Şaibeli bir penaltı ile puanlarımız gasp edildi. Bizim grupta oynanan bir maç sonunda Hakemler, Güzeltepespor’u protesto ettiler, biz de onları protesto edelim ve sahaya çıkmayalım, bunu mu istiyorlar? Üstüne basa, basa söylüyorum, 2.Amatör Lig'deki Hakemlerin birçoğu çok yetersiz. Takımların çoğu çileden çıkmaya başladı. Federasyona ve İl Hakem Kurulu’na sesleniyorum, bu ligi hafife alıyorsunuz, yapmayın. Hakemler de işini ciddiye almıyorlar, onları da ciddi şekilde uyarın ve takımlara sahip çıkın. Gidişat hiç de iyi değil." dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

6 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın havatas spor kulubu baskanı o pozisyonu nasıl izlediyseniz artık o topu bizim oyuncumuz göğsüyle kontrol ettikten sonra sizin oyuncunuz faul yaptı ve penaltı bu şekilde oldu...yenilince herkes hakemlere sallar işinize bakın o pozisyon yüzde yüz penaltı...birde dışarda demişssiniz yazık size siz kaybettiniz ama bizim mücadelemize gölge düşürmeyin...haklı bir galibiyet aldık ilk yarı pozisyonunuz yok...

Adsız dedi ki...

Futbolu futbol olarak izleyin bi takımın fanatiği olarak izlerseniz size gore herşey hakli oluo ama haksiz yere gol yediğiniz zamanlarda konuşmayı iyi bilirsiniz

Adsız dedi ki...

Herhalde Size göre penaltı hatta göğsüyle önüne aldı tam vuracaktı arkadan havataş stoperi düşürdü biz başka maç izledik güzeltepe sizin maçdan sonra dağıldı havataş o hataya düşmedi

Adsız dedi ki...

Biz başka maçı izledik özürdilerim doğrudur penaltı Size verildiği için savunursun normal

Adsız dedi ki...

bizim oyuncumuz topu göğsüyle aldı diyen vatandaş sen kımsın nesın bilmiyorum ama senın 8 numaranın yüzüne top çarpınca bağırdığı için hoca penaltı verdi . Sen hangi maçı izledın acaba anlam veremıyorum ama bunu 2. maçıda var ozaman sorucaz sizlere bunu.

Adsız dedi ki...

Güzeltepe maçını izlemeden yorum yapmayın bence 2. yarı tek kale top oynadık 2-0 dan 3-2 geldik ki direkten dönen toplarımız yüzde yüz verilmeyen 2 penaltımız izlemeden yorum yapmayin..siz bence başka maçı izlemişsiniz. 2. maçtada görüşelim hiç farketmez. Biz hiçbirzaman konuşmadık ağlamadık yensek te yenilsekte..madem hakem hatalı 3. gölü neden yediniz..????

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...