Çarşamba, Nisan 08, 2015

İETT ŞAMPİYONLUKLARA ABONE OLDU


Son yıllarda sportif faaliyetlerde önemli başarılar elde eden İETT futbol takımı Corporate Games oyunlarının Türkiye ayağında şampiyon olarak ülkemizi İngiltere’de temsil etmeye hak kazandı.

Maltepe’de oynanan maçlarda İETT takımında, Onur Atilla, Sevdet Paftalı, Esat Özcanlı, Aşkın Aytaç Sümercan, Muharrem Kasa, Mehmet Kömerik, Turgay Aydemir,  Eyüp Özel, Sedat Alptekin, Onur Obalı ve Ali Kalem görev yaptılar. Kırmızı-beyazlı ekibi İsmail Albayrak çalıştırırken, Ali Çetindağ ise Antrenör olarak görev yaptı.  İETT takımın İdarecileri ise Kurumun Daire Başkanlarından Hasan İçen ve Abdullah Kazdal’dan oluştu.

Finalde ICD takımını penaltılarla geçtiler
İETT takımı, grubunda HAVATAS’ı 3-1, Universal Mccann’i 8-0 yenerek lider bitirdi. Çeyrek final 6-0 kazanan İETT yarı finalde Cezayir’den turnuvaya katılan ICD ile karşılaştı ve bu maçtan da 3-1 galip ayrılarak final oynamaya hak kazandı. Final maçında Tepe İnşaat ile karşılaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin temsilcisi, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta bitimine 4 dakika kala Sevdet ve Turgay’ın golleri ile skoru 2-2’ye getirdi. Maçta normal süre 2-2 biterken, uzatmalarda da eşitlik bozulmadı. Penaltılarda rakibine 4-1’lük üstünlük sağlayan İETT, turnuvanın Türkiye şampiyonu oldu ve 29-30-31 Mayıs’ta yapılacak World Corporate Cup’ta Türkiyeyi temsil etmeye hak kazandı

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrikler İETT böyle zevkli çekişmeli final maçı son yıllarda görmedim.Her iki takımda finale yakışır centilmence mücadele ettiler.yurt dışında ülkemizi temsil edecek olan İETT Futbol takımına başarılar dilerim.

İbrahim Kadir Avcı'nın yeni takımı belli oldu

Elazığ 1. Amatör Lig takımlarından Elazığ İdman Yurdu transfere başladı.