Çarşamba, Nisan 15, 2015

KAĞITHANE UYGULAMA SON 10 DAKİKADA UYANDI!


Maliye Çalışanları Geleneksel Halı Saha Turnuvasında A grubunun namağlup iki takımını karşı karşıya getiren karşılaşmada Bayrampaşa Uygulama Grup Müdürlüğü Kağıthane Uygulama Grup Müdürlüğü ile 3-3 berabere kalarak bir puana razı oldular.

İlk yarıda Bayrampaşa Uygulama Grup Müdürlüğünün güzel bir futbol ortaya koyduğu ve 3-0 önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında Kağıthane Uygulama Grup Müdürlüğü Gürsoy Gökal faktörünü devreye sokarak karşılaşmayı 3-3’e getirdi.

Karşılaşmada Bayrampaşa Uygulamanın golleri Halil Yeşilyurt, Sadık Kahveci ve Serhat Erden’den gelirken Kağıthane Uygulamanın gollerini Gürsoy Gökal (2) ve Cansın Özer kaydetti. İki takım ortaya koyduğu futbol ile büyük alkış alarak turnuvada rakiplerine gözdağı verdiler.


Karşılaşmadaki en büyük sürprizlerden birisi hiç şüphesiz Uzunköprü Vergi Dairesinin çiçeği burnunda müdürü Bayrampaşa Denetim Eski Koordinatörü Mustafa Kala’nın ziyaretiydi. Edirne’den gelerek Bayrampaşa Uygulama Grup Müdürlüğüne destek olan ve eski arkadaşları ile bol bol sohbet eden Mustafa Kala’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.

MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU: Serhat Erden (Bayrampaşa UGM)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Cansın Özer (Kağıthane UGM)


HABER: TOLGA NAR









Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...