Salı, Nisan 07, 2015

KANARYA ŞAMPİYONLUK ŞANSINI SON HAFTAYA TAŞIDI!


İstanbul U 16 Ligi 11.grup 13.hafta mücadelesinde Ayazağspor ile Kanarya Ayazağa Atatürk stadında karşı karşıya geldiler. Şampiyonluk mücadelesi veren 2 takımın bu zorlu mücadelesinden 2-1 galip ayrılan Kanarya şampiyonluk şansını son haftaya taşımasını bildi.


Haftaya 2.sırada giren Ayazağa almış olduğu bu mağlubiyet ile şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Ayazağa son hafta mücadelesinde lider durumda bulunan İkitelli’yi yenerek, Kanrya’nın Eyüp Çırçır İmar karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. 


Kanarya henüz 4.dakikada Ersin ile 1-0 öne geçti. Ayazağa bu gole 6.dakikada Mahsun ile cevap verdi. İlk yarı 1-1 sona ererken, 49.dakikada Kanarya Ersin ile 1 gol daha bularak durumu 2-1’e getirdi. Ayazağa beraberlik için net fırsatlar yakalarken, Kanarya’da kontrataklarla gol aradı. 73.dakikada ev sahibi Ayazağa Doğan’ın kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Mücadele sonrasında iki takım futbolcuları arasında tartışmalar yaşanırken iki takım teknik direktörleri araya girerek tartışmaların büyümesine engel oldu. 

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

Hiç yorum yok:

10 kişilik Girne bir bir puanı uzatmada kurtardı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup'ta İzzetpaşaspor ve Girne Gençlik 3-3 berabere kaldı.