Çarşamba, Nisan 08, 2015

KARTAL'DA ACI TABLO: SPOR TESİSİ ATIL DURUMDA


Kartal'da iki yıldır atıl durumda bulunan Cihat Arman Sahası atıl durumda. Gençliğe hizmet için inşa edilen ancak şu anda viran durumda bulunan tesise Elçispor Kulübü talip ama Siyah-Beyazlılar bürokrasi engeline takıldı.

Bu sezon Kurfalıspor olan ismini Elçispor yapan kulüp, Kartal Kurfalı Mahallesi'nde bulunan Cihat Arman Sahası'nı ilçe gençliğine kazandırma amacında. Daha önce Kartalspor'un alt yapısının bulunduğu saha daha sonra özel teşebbüse verildi ve halı saha olarak işletildi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait olan saha son iki senedir ise atıl durumda. Bir zamanlar spor yapılan bu alan şimdi gençlerin alkol ve uyuşturucu aldığı bir mekan haline geldi.

Kurfalı'yı amatör liglerde temsil eden Elçispor, mahallede atıl durumda bulunan bu sahayı yeniden bir spor merkezi yapmak için girişimlere başlasa da Gençlik Spor İl Müdürlüğü sahayı Siyah-Beyazlılar'a vermiyor. Hal böyleyken saha da viran bir şekilde duruyor.

Elçispor Yönetim Kurulu tüm yetkililerden destek ve anlayış beklediklerini ifade ederek, Cihat Arman Sahası'nın Kurfalı gençliğine kazandırılmasını istiyor.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...