Salı, Nisan 14, 2015

KAYAŞEHİR CELALİYE'NİN NAMAĞLUP UNVANINA SON VERDİ

Haftaya girerken 11 puanla üçüncü sırada bulunan  İstanbul Kayaşehir ile 19 puanla lider olan Celaliye takımları Arnavutköy Belediye Hasan Doğan stadında karşı karşıya geldi. 


Çekişmeli, zevkli ve centilmence geçen müsabakayı Kayaşehir ilk yarıda bulduğu tek golle kazandı. Müsabakayı  Recep Buğra Çetin yönetti. Yardımcılığını ise Uğur Elmas ve Muhammed Halil Dizieğri yaptı.  Saha Komiseri ise Mehmet Dişisağlam idi.



Müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. 25 dakikada Kayaşehir golü geldi. Celaliye defansından dönen topa  Kayaşehir’den Hilmi ceza yayı üzerinden düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonrada her iki takım ilk yarı bitinceye kadar kontrollü oyunlarını sürdürdüler. İlk yarı Kayaşehir’ in 1-0 üstünlüğü ile bitti.

Gol itirazları
55. dakikada gelişen Celaliye atağında topun kale çizgisini geçti mi geçmedi mi itirazları oldu. Müsabakanın yardımcı hakemi topun çizgiyi geçmediğini işaret etmesi ile hakem Recep Buğra Çetin pozisyonu devam ettirdi.  



Direkler Gole İzin Vermedi
65. dakikada gelişen Kayaşehir atağında Atıf’ ın ceza yayı üzerinde vurduğu şut yan direkten döndü. Bu pozisyondan bir dakika sonra ise Celaliyeden Mustafa’ nın vuruşu üst direkten döndü. 
Celaliyeli oyuncular yakaladıkları pozisyonları cömertçe harcadılar. 70. dakikada Orhan ve 75. dakikada  ise Kadir ceza alanında kaleci ile karşı karşıya kaldıkları pozisyonları gole çeviremediler. 85. dakikada soldan yapılan ortaya Celaliyeden  Murat’ ın vurduğu topu Kayaşehir kalecisi Adem çizgi üzerinden çıkardı. 


Müsabakanın 90. dakikası oynanırken Kayaşehirde, sonradan oyuna giren Veysel kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Müsabaka 1-0 Kayaşehir’ in üstünlüğü ile sona erdi.



STAT: Arnavutköy Belediye Hasan Doğan 
HAKEMLER: Recep Buğra Çetin, Uğur Elmas, Muhammed Halil Dizieğri
SAHA KOMİSERİ: Mehmet Dişisağlam
İSTANBUL KAYAŞEHİR: Adem, Hikmet Şahin, Özgür, Yunus, Ahmet Faruk, Serhat Kemal, M.Emin, Abdullah, Hilmi, Talha, Atıf
YEDEKLER: Mehmet, Nurettin, Emin Can,  Sinan, Ferdi, Enes, Veysel
CELALİYE: Cem, Furkan, Burak, Murat, Mesut, Gurur, Orhan, Mertcan, Mustafa, Sezer, Kadir 
YEDEKLER: Serhat, Atakan, Gökhan, Aykan, Arif
         
HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE











Hiç yorum yok:

Girne Gençlik'ten mucizevi galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 3 maçını berabere tamamlayan Girne Gençlik, deplasmanda Kartalspor'u 3-2 yenerek ilk galibi...