Salı, Nisan 07, 2015

KOZLU'DA GÜLEN ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Arnavutköy Belediyespor, Kozlu deplasmanından 2 golle galip döndü.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup bitime 1 hafta kala şampiyonu belirledi. Ligde kıyasıya mücadele eden Tekirdağspor ve Kocaeli karşılaşmasının sonucunda son dakikalarda gelen Tekirdağ spor golü 11. Grup şampiyonunu tayin etti.

BAL Play out mücadelesini yakından ilgilendiren 2 zor maç her iki İstanbul takımının galip gelmesi sonrası son haftaya kaldı. Kozlu deplasmanın da zor bir maça çıkan Arnavutköy Belediyespor rakip Kozlu Belediyespor'un Kdz Ereğli spor ile arasındaki 1 puanlık fark yüzünden oldukça kritik önem taşıyordu. 
Konuk ekip Arnavutköy Belediyespor oyuncularından Barış Keserci ve Aytaç Şahinkaya’nın daha önce Kozlu sporda forma giymiş olması nedeniyle sevgi gösteri yapsalar da maç öncesi her iki takımın da puan ihtiyacı olması nedeniyle gerginlik had safhadaydı. Karşılaşma hakem düdüğüyle başlayacağı sırada futbolcular arasında yaşanan tartışma maç öncesinde tedirginlik yarattı.



Kozlu ilk dakikalarda baskı kurma çabaları dikkat çekti. 11.dakikada Burak ile ilk ciddi atağında kaleci Nihat başarılı kurtarışıyla golü önledi. Bu pozisyon sonrası 14.dakikada Mahir, 16.dk da Orçun ile kaleyi yoklayan Kozlu bu ataktan da sonuç alamadı. Yavaş yavaş oyun kontrolünü eline alan Arnavutköy Belediyespor Aytaç ve Ahmet ile ev sahibi kalesinde tehlikeli olmaya başladı. 



Karşılaşmanın kırılma noktası 35.dakika oldu. Ahmet Şen ile ilginç bir gol bulan Arnavutköy Belediyespor ilk yarı sonuna kadar baskılı futbolunu devam ettirerek 0-1 avantajını korumaya çalıştı. İkinci yarı oyun dahada hırslanarak başladı. Karşılaşmanın 59.dakikasında Kozlu atağı kendi kalesine kontra atağa dönüştü ve Arnavutköy Belediyespor gol buldu. Kaleci Nihat topu uzun kullandı ve Aytaç Topu Ters Kanada Aktardı Sarper Recep Paslaşması topla son buluşan Fatih ceza sahası dışında rakiplerini teker teker geçti ceza sahası içinde rakip oyuncular tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Recep Serkan skoru 0-2 ye taşıdı. Arnavutköy Belediyespor kalan dakikalara 0-2 avantajı ile girse de Çengelköy spor da dan gelen gol haberi umutları son haftaya taşıdı.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ






Hiç yorum yok:

Uğur Yazar Çankırı Marufspor'a döndü

Son olarak Altıntepsispor'la 1. Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Uğur Yazar, daha önce de formasını giydiği Çankırı Marufspor'la anla...