Pazar, Nisan 12, 2015

LEVENTSPOR LİGİ 3.BİTİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta son hafta karşılaşmasında Leventspor sahasında Mudanyaspor'u Ümit'in golüyle 1-0 mağlup etti ve normal sezonu 3.sırada tamamladı. Kırmızı siyahlılar statü gereği BAL'da kalmak için baraj maçı oynayacak.


Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadın'da oynanan karşılaşmanın 10.dakikasında Mudanyaspor savunmasında Emir'in ters kafa vuruşu üst direğe çarpıp oyun alanını terk etti. Bu kafa vuruşu öncesinde Emir'e bir  müdahalenin olduğunu söyleyen Hakem faul atışını çaldı. 15.dakikada kaleyi karşıdan gören bir noktadan Soner topu kontrol ettikten sonra şutunu attı. İyi yer tutan kaleci Tugay topun kontrolünü sağladı. 18.dakikada Mudanyaspor atağında cepheden Murat'ın şutu savunmaya çarptı ve kornere gitti. 22.dakikada sol çaprazdan Soner'in etkili şutu az farkla auta gitti. 29.dakikada Serkan'ın kullandığı serbest vuruşta Musa'nın kafa vuruşunu Tugay iyi bir kurtarış yaparak çeldi. Dönen topta yaşanan atağın devamında Serkan'ın kaleye şutunda bir kez daha Tugay topu çeldi. İlk yarı golsüz sona erdi.





İkinci yarıda 62.dakikada Can'ın sağ kanattan ortasında ceza sahası içerisinde Mesut yere düşerken attığı şut üstten auta gitti. 75.dakikada Ümit topu sol kanata aktardıktan sonra koşusuna devam etti. Can'ın yerden etkili ortasında Ümit plase vuruşla takımını öne geçirdi. 80.dakikada Mesut'un pasında Ümit kontrol ettikten sonra şutunu attı az farkla top auta gitti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken Leventspor maçı 1-0 galip tamamladı.





STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
HAKEMLER: Bülent Kökten, İbrahim Bayram, Gökhan Takataş
LEVENTSPOR: Onur, Muhammet, Uğur, Musa, Serkan, Burak(Dk.87 Çetin), Ümit, Can(Dk.76 Fatih), Mesut, Soner(Dk.58 Harun)
MUDANYASPOR: Tugay, İdris, Mehmet, Emir, Özgür, Ramazan(Dk.86 Sinan), Emre(Dk.79 Arif), Murat, Mesut, Ali, Özgür(Dk.81 Bartu)
GOL: Dk.75 Ümit
SARI KARTLAR: Dk.36 Muhammet, Dk.66 Serkan, Dk.67 Murat, Dk.84 Burak, Dk.90 Fatih             



HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com









Hiç yorum yok:

Küçükyalı Yelken daha 'yaman' çıktı

İstanbul 1. Amatör Lig'de Küçükyalı Yelkenspor sahasında Yamanspor'u 4-1 yenerek sezona 3 puanla başladı.