Çarşamba, Nisan 15, 2015

NESLİŞAHSPOR HAKEMLERDEN DERTLİ


2.Amatör Lig 5.Grup maçında sahasında Boğaziçispor’a 6-1 mağlup olan Neslişahspor, Hakemlerin kararlarına oldukça tepkili.

Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Fatih temsilcisinin Başkanı Metin Şakar, Hakemlerin 8 maçtır sürekli aleyhlerine karar verdiklerini iddia etti.

"Yardımcı Hakem ile Hakem anlaşamadılar"
Hakemlerden şikayetçi olduklarını ifade eden Şakar şunları söyledi: "Kötü maç yöneten Hakemler hep bize mi denk geliyor? Hakemler takımlarla maalesef alay ediyorlar. Kimseyi ciddiye almıyorlar. Biz, hem rakiplerle hem de Hakemlere mücadele edecek duruma geldik. Son oynanan maçta çok başarısız bir Hakem vardı. Verilmeyen penaltılardan mı bahsedeyim, Yardımcı Hakemin kalkan bayrağı oyuncularımın durup Hakemin oyunu devam ettirmesi ile gol yememizden mi söz edeyim… Maçta Yardımcı Hakem ile Hakem saha içinde defalarca birbirleri ile ters düştüler. Yardımcı Hakemin kararlarıma uymayan Hakem, bizi ilk yarı bitirdi. Biz bu Hakemlerle nasıl sahaya çıkacağız?"

"Bu Hakemlerle bir yere varamayız"
Boğaziçispor’u aldığı galibiyetten ötürü kutladığı ancak Hakeme tepkili olduklarını beyan eden Şakar, verdiği kararla herkesin tepkisini çektiğini söylediği Hakemlere çok tepkili olduklarını belirtti. Metin Şakar, "verdikleri ve vermedikleri kararla ile bütün emeğimize yazık ettiler. Ben ömrümde böyle bir Hakem görmedim. Bazı Hakemler formaya göre maç yönetir duruma gelmiş, biz bu şartlarda bu Hakemlerle bir yere varamayız. Ligde de boşuna mücadele ediyoruz" diye konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok doğru ben maçı izledim tam bir hakem skandalı yaşandı gerçi maçta hakem varmiydi oda tartışılır

Adsız dedi ki...

bende macı izledım tam bır rezalet hakemler resmen macı katletdı macı ılk yarı bıtırdı yan hakemın varlıgı yoklu bellı degıldı orta hakem ve yan hakem hep tartişdılar ben boyle bır hakemlerın rezıl bır mac yonetdıgını ılk defa gordum hafta sonu bır mac ızlıyelım dıye düşündüm mac ızleme zevkı bırakmadılar barız elle topu engellemesı dogru penaltıyı vermedı macın başında fuol sesı trubunlere kadar kemık sesı geldı yıne yan hakem ısrarla bayrak kaldırmasına ragmen orta hakem devam etdırdı tam bır sıkandal dı hakem yazık oldu neslışah spora

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynandı.