Perşembe, Nisan 16, 2015

OLTA'DAN SİLİVRİSPOR'A YEMEK

Hafta sonu son derece önemli bir maça çıkacak olan Silivrispor’a ilçenin en tanınmış balık lokantası olan Olta Balık Lokantası kapılarını açtı ve sonuna kadar destek verdi. 


Sahibi olduğu Olta Balık Lokantası’nda Silivrispor’a her zaman kapılarını sonuna kadar açan Uğur Azeri yine kapılarını oyunculara ve teknik heyete açtı. Zorlu Bayburt İl Özel İdare maçı öncesinde oyunculara moral veren Uğur Azeri; “İşletme olarak Silivri’de faaliyet göstermekten gurur duyan bir firmayız. Bunun için de ilçemizin ismini taşıyan bir spor kulübüne destek olmak bizlere gurur verir. Her zaman kapımız spora ve sporcuya açıktır. Bundan sonra da kapımız sonuna kadar açık olacaktır” dedi. Silivrispor takım kaptanı Yunus Yaşar ise yaptığı açıklamada; “Silivri’de faaliyet gösteren işletmelerin kulübü sahip çıkması güzel bir duygu. Bizler için önemli olan yanımızda olduğunu hissettirmeleridir. Bizleri, takım arkadaşlarımızı ve teknik heyetimizi ağırlayan abimiz olan Uğur Azeri’ye ve Olta Balık çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...