Çarşamba, Nisan 08, 2015

PAŞABAHÇE BİR PUANI KURTARDI

Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda Beyoğlu Belediye sahasında oynanan ve Paşabahçespor açısından önemli olan karşılaşmada kırmızı yeşilli ekip Zara Ekinli karşısında 1 puanı ancak kurtarabildi.

Zara Ekinlispor ilk 20 dakika içerisinde Doğan ve Vahap ile bulduğu goller ile 2-0 öne geçti. Bu şok goller sonrasında Paşabahçe oyuncuları oyuna ağırlığını koymaya başladı. Sıklaştırılan ataklar sonrasında golcü oyuncu Onur ile istediği gole ulaştı ve ilk yarı 2-1 bitti.



İkinci yarı başlar başlamaz rakip alana baskı kuran yeşil kırmızılı takım, sol kenardan ceza alanına giren Ekim takımının beraberlik golünü kaydetti. 2-2

Beraberlik golü sonrasında oyun tamamen Zara Ekinli sahasına yığıldı. Ani ataklarla gol arayan yeşil beyazlı ekip ileri uç oyuncuları buldukları 4-5 pozisyondan yararlanamadılar. Paşabahçe oyuncuları baskılı oynasalar da galibiyet için gerekli golü bulamadılar. 7-8 oyuncu ile devamlı olarak gol arayan yeşil kırmızılı ekip oyuncuları Kaleci Hamdi ve defans oyuncuları Gökhan ve Uğur'u geçemediler.


Hakem triosu vasat bir yönetim gösterdiler ve zaman zaman iki takımdan da bazı kararlar sonrası tepki aldılar. 

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Beylerbeyi 1911 sezona üç puanla başladı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk hafta maçında Beylerbeyi 1911 Spor, Galataspor'u 1-0 yendi.