Pazartesi, Nisan 13, 2015

PAŞABAHÇE VE İSTİKLAL YENİŞEMEDİ

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 12.hafta karşılaşmasında Osmaniye İstiklal ile Paşabahçe Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı stadında karşı karşıya geldiler. İlk yarısı 0-0 berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda karşılıklı 1'er gol buldular ve mücadele 1-1 sona erdi.

İki takım taraftarlarının da ilgi gösterdiği karşılaşmada Çayırbaşı stadında alışık olduğumuz önlemlerin alınması nedeniyle herhangi bir olay yaşanmazken, futbolcularda saha içerisinde centilmence bir mücadele ettiler.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, ilk yarıda iki takımda gol bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.




İkinci yarının ilk dakikalarında Paşabahçe etkili gözüktü. 50.dakikada İshak'ın ortasında Onur Atila'nın kafa vuruşu direkten döndü. Bu golün hemen 2 dakika sonrasında 52.dakikada İstiklal sol taraftan serbest vuruş kazandı. Bu karara hem taraftarlar hemde futbolcular tepki gösterse de karar değişmedi. Kullanılan serbest vuruşta Paşabahçe ceza sahası içerisinde oluşan karambolde son olarak Fatih'in kafa vuruşunda top filelerle buluştu ve İstiklal 1-0 öne geçti. Bu golden sonra İstiklal 2.golü ararken, Paşabahçe'de beraberlik golünü bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın son dakikalarında herkes İstiklal 3 puanı hanesine yazdırdı diye düşünürken sahneye Ekim Can Karakuş çıktı ve takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma eklendi ve kalan dakikalarda iki takımda gol bulamayınca karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL 












9 yorum:

Adsız dedi ki...

futbolcu ,seyirci 2 takım ellerinden geleni yaptılar efendi gibi mücadele ettiler yanlız sahada maçı hafif gören maça konsantre olmamış bir hakem triosu vardı olmayan faulleri faul verdi bence paşabahçenin yediği golden önce verdiği faul kararı kesinlikle ve kesinlikle yanlış bir karardı oda gitti gol oldu

Adsız dedi ki...

Paşabahce golünü atan arkadaş , bn tarafsz seyirciyim maçı izlmeye geldim . Golden sonra trübüne yaptıgın hareket yakıştımı , bide beden egt ögretmeniymişsin . Bi sorgula kendini örnek olacagın çocuklar var senin biraz daha sakin ol gerek yok bunlara , baskı kişiligini yenmesin , maçı kaybet kişiligini kaybetme

Adsız dedi ki...

evet bencede istiklal sporun yediği golden önce taça giden topa olmadığı halde elle oynama diyerek serbest vuruş verdi oda geldi gol oldu.istiklalin yediği goldede karar yanlıştı.

Adsız dedi ki...

evet gerçekten çok güzel bir ortamda iki tarafın seyirciside sakin sakin takımlarını desteklediler futbol güzeldi seyirci güzeldi, güzel olmayan golü atan paşabahçeli futbolcunun trübüne hareket yapmasıydı golü attın koş arkadaşlarına sevin işte

mrtblgn dedi ki...

Kaleci faktörünün ne kadar önemli olduğunu Istiklaspor da görüyoruz ve yaşıyoruz. Tebrikler büyük kaleci Erdoğan.

Adsız dedi ki...

PASABAHCE nin golünü atan arkadaş ne yaptı sus isareti. Yaptı. Maçın 88 dakikasında gol atiyorsun. Maçı ipden kurtariyorsun o kadar da ter döken oyuncu bırakın. Sevinsin saygı. Gösterin lütfen .mesleğini araştıracak kadar incelediğinizde gore iyi. Sizde iyi Niyet aramak kusura bakmayın ama biraz. Zor gibi son hafta da çalışan emek sarfeden. Tüm. Amatör sporculara başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Sayın tarafsız seyirci. Arkadaş kaybedilmek üzere olan bir macin 88 dakikasında cok önemli bir gol atılıyor gol atan oyuncu seyirciye sus işareti yapıyor ve sevincni paylasyor. Siz oyuncunun ne is yaptığına varana kadar hemen nasıl bilgi sahibi oldunuz anlamak mümkün değil bu hareketi ki saygısız bir hareket olmadığı halde kişilik meselesine indirgemeniz amatör bir seyirciye yakışmadığını belirtmek isterim.

Adsız dedi ki...

Kişiliksiz insanların kişiliğinden ne okur ne demek sus işareti. Seyirci oraya susmayami geliyor. Bağırmaya stres atmaya geliyor. Yine kişiliğin eğitim seviyesiyle alakalı olmadığını gördük..

Adsız dedi ki...

Arkadaş bende diyorumki kişiliksiz futbolcu olmamali. Maçı seyretmeye gelen insanlara hakaret edip hareket yapmak futbolcuya yakışır davranış değil. Şeb zlatan misin kardeşim. Ne gerek var seyirciyi tahrik etmeye. Insanliktan çıkmamak lazım.süpermen süpermen olmak lazım bazen. Tarhana turşu lahana sakin sen yollarda uyuma. Ewet bu böyle biline

Girne Gençlik'ten mucizevi galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 3 maçını berabere tamamlayan Girne Gençlik, deplasmanda Kartalspor'u 3-2 yenerek ilk galibi...