Salı, Nisan 07, 2015

RAHMETLİ AMAÇ ŞENOZANI ANARKEN


Bir yıl geçti, sonra bir yıl daha geçecek sonra bir yıl daha. Dünya dönüyor denecek ömür ne çabuk geçiyor denecek ama gerçek olan bir şey varki büyük fedakârlıkların bedeli ödenirken karşılığı sevgi olmakta çoğu zaman.

Çok genç yaşta aramızda ayrıldı Amaç Şenozan kardeşimiz. Sevgisinin büyüklüğü acısının büyüklüğünü bastırmıştı. Kulübünü ve futbolu öylesine seviyordu ki dünyada başka sevgili aramadı… Hastalıkmış, dünya nimetleriymiş, umurunda değildi sanki… İçimizdeki sayısız futbol aşığı gibi. Tek bir Amaç’ı vardı o’nun için; Kulübünün başarısı, sporcuların dostluğu ve arkadaşlık.

Nice değerli arkadaşlarımızı, dostlarımızı unutamayız bu yüzden. Severken çektiği acıları, o’nun sevdiklerinin çektiği özlemler, unutamayız… Mekanları cennet olsun, Allah sevenlerine sabırlar versin. Futbol dünyamızın, bizim dünyamızın unutulmazları bu değerli dostlarımız. Bizler var oldukça sizler daima gönüllerimizde yaşayacaksınız sevgili Dostlarımız. Dualarımız sizler ile beraberdir.


YAZI: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Ramazan Süzen teklifleri değerlendiriyor

Son olarak Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'da forma giyen ve sezonun bitmesiyle bu ekibe veda eden Ramazan Süzen teklifleri değerlendirdiği...