Pazar, Nisan 12, 2015

SAL'DA HAFTA İÇİ MAÇLARI İPTAL EDİLDİ

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda ligin son haftası daha önce açıklanan programda hafta içi Çarşamba günü olarak belirlenmişti. İl Temsilciliği sitesi bugün bir açıklama yaparak karşılaşmaları 19 Nisan 2015 Pazar gününe erteleneceğini duyurdu.



TFF İstanbul İl Başkanlığı Sitesi'nden yapılan açıklamada, ''Süper Amatör Lig Play-Of Grubunda 15 Nisan 2015 Çarşamba günü oynanacak olan müsabakalar takımlarımızın yoğun programı düşünülerek iptal edilmiştir. Play-Of grubunun son haftasına denk gelen bu müsabakalar 19 Nisan 2015 Pazar gününe yeniden programlanacaktır. Son hafta maçları sonrası verilecek bir haftalık aranın ardından baraj müsabakalarına geçilecektir'' açıklaması yapıldı.


22 yorum:

Adsız dedi ki...

Pazar günü acikogretim sinavlari var bunu dusunmuslerdir umarim

Adsız dedi ki...

Ama dusunmemisler buyuk ihtimalle bakalim ne olacak. Sadece sinavi olanlarinkini oynatmasalar olmaz son hafta cunku.

Adsız dedi ki...

Sınavlar için sezon içinde maçları ertelemişlerdi tekrar sınava giricekleri düşünerek program yapmaları gerekir.

Adsız dedi ki...

Kesinlikle.haftasonu açikogretim sinavları var.Takimlar ve futbolcular zor duruma düşebilir.

Adsız dedi ki...

Duyuru metninde sozde takimlarimizi dusunmusler ama bence takimlarini dusunduler.. Haftada 3 mac oynanirken yogunluktan bahsetmeyenler son haftaya girilirken ne hikmetse yogunlugu farkettiler ama neyse hadi bunu da YUTTUK diyelim , sevinsinler..
Bu arada ilk defa rahatca AOF sinavina giricez derken patladik gene.. Kas yapayim derken goz cikartmayi ne de cok seviyoruz..

Adsız dedi ki...

Maçlar Cumartesi oynanması lazım Cumartesi gününe alın maçı

Adsız dedi ki...

Pazar günü sınav var maçları geç saate almaları lazım birde iki takıma eşit mesafede olması gerekir.firuzköy sahasına maçı veripte sahanın yeşilköye yakın olması anadolu yakasında imtihanı olan futbolcunun firuzköy sahasına nasıl yetişeceğinin yetişemezse federasyonun vebal altında kalacağının hesap edilmesi lazım.Onun için takımlara eşit mesafede sahalarda maçların yapılması maçlarında geç başlaması lazım.

Unknown dedi ki...

Ewet futbolcu arkadaşları düşünelim

Adsız dedi ki...

Katılıyorum bu söylenenlere

bakirkoylü dedi ki...

Bu isin en temizi cuma ya da pazartesi gunu bu maclarin oynanmasidir.hafta sonu saha ve sinav organizasyonu yapmak imkansizdir.!
Yetkililere duyurulur.! Hafta ici hafta sonu bu kadar ezdiginiz futbolcu kardeslerimizi bu sefer olsun birazcik dusunun! Bu kadarini hakettiler!

Adsız dedi ki...

Aynı mesafe yorumuna geç saat fikrini tamamen katılıyoruz yorumlar güzel eşit hak ve eşit mesafe istiyoruz Ortaköy Yeşilköy maçı bence Sarıyer yada Paşabahçe de olmalıdır. ..

umit yilmaz dedi ki...

Selam.Bence tum maclar Cuma gunu saat 17:00da baslamali.Cumartesi ve Pazar sinavlar sabah ve ogleden sonra olmak uzere iki seans.Maclari 17:de bile oynatsaniz sinavi olan maca yetisemez.Onun icin maclar cuma gunu oynanmali.Boylesi hayati maclar oncesi takimlari zor durumda birakmayin.Saygilarimla.

Unknown dedi ki...

günaydın
arkadaşlar.iyi herşey çok güzel
sizler sadece sınav var olduğunu düşünüyorsunuz.üniversite okuyan öğrenciler var ve bu hafta vize haftası neden tek taraflı düşünüyorsunuz..hafta arası vizeleri var ve herkes birşey söylüyor
ozaman 1 hafta dinlensin takımlar..

Adsız dedi ki...

yuh artik is bilmemek bu kadar mi olur.her yerden bir sinav cikiyor.Carsamba oynatin bitsin.Sizde bizde kurtulalim bu iskenceden

Adsız dedi ki...

Acikigretim sinavlari bir yil onceden belli olan bir sinav. Normal okulda okuyan ogrenciler rapor vs ile yeniden sinava girebilir ama acikogretmde boyle bir sey soz konusu degil Ahmet Bey

Unknown dedi ki...

Adsız arkadasım normal okuyan için sorun olmuyor öylemi çarşamba günleri oynanan maçlarda çocuklar okula gitmiyor.vizelere de katılmasınlar
sonra bekleyin okul bitecek diye
bizler şunu öğrenmişiz canım benim canım gerisi boş ver gitsin
proğram çok yanlış ben sınava girecek arkadaşlara tabiki haksızlık yapılmasın
belki geleceklerini garanti altına alacaklar fakat öğrenim gören öğrencileri düşünmek gerekiyor
çarşamba oynanan maçlar okula gitmelerini engelledi ve 10 devamsızlık ne demek üniversite
ve vizeler sonrasında okul bitecek nasıl bitecek yani tek taraflı düşünmemek gerekiyor..

umit yilmaz dedi ki...

Selam .Ahmet bey hafta sonu olmaz hafta ici olmaz ne zaman olacak varsa bir formul soyle.14 hafta oynanmis son bir mac kalmis oynasinlar bitsin. Ilk defa adsiz yorum yazdim helal olsun onu da sen elestirdin.Bence bu saatten sonra yapacak bir sey yok.Bunun cozumu sezon basi bulunmaliydi.Saygilarimla.

Adsız dedi ki...

BUNLAR KAFAYI YEDİ HERHALDE.AÇIK ÖĞRETİM SINAVI
OLDUĞU CUMARTESİ PAZARA MAÇMI PROĞRAMLANIR.HELE KIRİTİK SON HAFTADA.KARARINIZI BİRKEZDAHA GÖZDEN GEÇİRİN.CUMA YADA PAZARTESİ UYGUNDUR BENCE.BAŞKA ZAMAN SINAVLAR İÇİN UYGUN PROĞRAMLAR YAPILIRDI BU SEFER NEDEN BÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNÜLDÜ ANLAMIŞ DEĞİLİM.

Adsız dedi ki...

pazar gunu planlama yapilacak diyen zihniyetin ne kadar bu isi bildigi ortaya cikiyor zaten ,ctesi oynat bu is bitsin yada ptesi bu kadar basit..

Unknown dedi ki...

Selam.. ümit bey
Tabiki eleştiri yapacam kızmanıza gerek yok siz fikrinizi söylüyorsunuz bende kendi fikrimi söylüyorum.süper lig erteliyorsa sal klasman ertelenebilir.sınava girecek arkadaslar için bir kastım yok tabiki ben de üzüldüm fakat vizeleri olan üniversite okuyan öğrencilere de haksizlik yapilmasi doğru değil tek taraflı düşünülmemeli yeterince hafta arasi oynanan maçlar sebebi le devamsızlik yaptilar ve birde vize haftasi gitmesinler siz uygun görüyorsaniz
Ben birdaha yorum yapmıcam
Eleştiri de yapmıcam

umit yilmaz dedi ki...

Selam.Ahmet bey alinganlik yapmaniza gerek yok.Ben ogrenci degilim ne zaman sinav var bilemem.Benim dedigim su 14 haftayi 2 ayda oynatan federasyon bunun cozumunu bulamiyorsa son haftayi bir an once oynatsin ve bu iskence bitsin.Yoksa bu hafta sinav var yok bu hafta secim var diye diye bu lig aylarca bitmez.Ayrica sitenin sahibi ben degilim ki sizin yorum yapip yapmamaniza karisayim.Eger futbola katki vereceksek yanlisliklari ve eksiklikleri yazmamizin kime ne zarari olabilir.Birbirimizi uzmeden yorum yazmaya devam edelim.Saygilarimla.

Unknown dedi ki...

Selam..ümit bey
Alınganlık değil siz sitem ettiniz bana ilkdefa adsiz yorum yaptim helal olsun imalı birşekil de yani neyse aslında ikimiz de ayni konuyu ve içeriğini tartişiyoruz.
Öğrenci olmayabilirsiniz ben de öğrenci değilim fakat 7 tane takim icerisin de toplam 16 tane üniversite ögrencisi var olduğunu biliyorum.
Tabiki ben tasvip etmiyorum olanlari tabiki doğru değil doğru 1 tanedir önemli olan çok olan yanlış icerisinde 1 doğruyu bulmak.Bizler burada ve tiribün,ler de ve olanlari tartişmaz isek doğruyu bulamayiz...
İyi günler. İyi çalışmalar.....Tabiki benden
Saygılar..

Küçükyalı Yelken daha 'yaman' çıktı

İstanbul 1. Amatör Lig'de Küçükyalı Yelkenspor sahasında Yamanspor'u 4-1 yenerek sezona 3 puanla başladı.