Çarşamba, Nisan 08, 2015

SERCAN ÇOBANOĞLU’NA MİLLİ DAVET


3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor’un 22 yaşındaki genç kalecisi Sercan Çobanoğlu, milli takıma davet edildi.

Futbola Altıntepki MAKEL'de başlayan 1993 doğumlu kaleci Bayrampaşa temsilcisinde 5 sezon forma giydikten sonra Beşiktaş'a transfer olmuş, siya-beyazlı ekipte 1 sezon oynadıktan sonra Kasımpaşa'ya geçmiş, bir sezon da bu takımda görev yaptıktan sonra Süper Amatör Lig ekiplerinden Feriköy'e transfer olmuştu. Feriköy'de tecrübeli kaleci Tuncay Albayrak'ın arkasında 36 maçın tamamında yedek bekleyen Sercan Çobanoğlu, bir sezon sonra Küçükköyspor'da 36 maçın 34'ünde başarıyla görev yapmış ve mükemmel geçirdiği sezonun ardından ekimiz tarafından 2013-2014 futbol sezonunda Yılın Kalecisi seçilmişti.

Bu sezon Çatalcaspor’da 20 resmi müsabakada görev yaparak dikkatleri üzerine çeken genç file bekçisi, Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 3.Lig karmasına davet edildi. Genç Milli Takımlarda görev yapan Teknik Direktör ve Antrenörlerin sezon başından bu yana düzenli takipleri sonucu oluşturulan oyuncu havuzundan seçilen 50 futbolcu arasında yer alan başarılı kaleci, bugün, Titanic Beach Resort Lara'da başlayan kampa katıldı.

Milli karmada Çatalcaspor’dan Oğuz Çetinkaya, Berk Karababa ve Okan Dernek ile birlikte, Silivrispor’dan Ali Koçok ve Tahir Kurtuluş, İstanbul Güngörenspor’dan Şeyhmus Abdülkadir Aksu, Sancaktepe Belediyespor’dan Samet Akaydın, Anadolu Üsküdar 1908’den Nurettin Çağlar, Furkan Mehmet Tuncer ve Rıdvan Çakır ile Eyüpspor’dan Doğukan Bad, da yer alıyor.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in girişimiyle ilk kez geçtiğimiz yıl başlatılan, bu yıl da aynı düzen ve kararlılıkla devam edilen karma organizasyonunda maçlar 9 Nisan Perşembe günü saat 11.00 ve 13.00'te Titanic Hotel Lara sahasında yapılacak.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...