Cuma, Nisan 17, 2015

SİLİVRİSPOR 3 PUAN AŞKINA BAYBURT’U BEKLİYOR


Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Bayburt İl Özel İdare maçına çıkacak olan Silivrispor’da tek hedef 3 puan ve Play-Off kapısının aralanması olarak belirlendi.

Pazar günü Bayburt İl Özel İdarespor ile karşılaşacak olan Silivrispor, deplasmanda kazandığı Kahramanmaraş maçının ardından en önemli maçlarından birine daha çıkacak. Ligde Play-Off umutlarını arttıran ve Kahramanmaraş galibiyetinin verdiği moralle Bayburtspor maçının hazırlıklarını sürdüren Silivrispor, bu önemli maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Geriye kalan çok önemli maçlarının olduğunu bu maçlardan en iyi neticeleri alarak ayrılmaları gerektiğini belirten Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar, ellerinden gelenin fazlasını yapmaya gayret göstereceklerini söyledi.

"BAYBURT MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"
Daha ligin bitmediğini açıklamalarına ekleyen Teknik Direktör Erdal İşkar; “Kahramanmaraş maçı benim ömrümün adeta yarısını götürdü. Böylesine stresli bir maç ne oynadık ne de gördüm. Heyecanı had safhada olan bu karşılaşmayı zorda olsa kazandığımız için tabi ki çok sevinçliyiz. Takım olarak bu önemli maçı geride bıraktık ve şimdi artık sadece Bayburt İl Özel İdarespor ile kendi sahamızda oynayacağımız bu önemli maça bakmalıyız. Daha işimiz bitmedi avantaj elde ettik. Bu avantajımızın devam etmesini istiyorsak, Bayburt maçından da puan veya puanlar çıkarmamız gerekiyor. Oyuncularımızın istekli ve arzulu oluşundan dolayı sevinçliyiz fakat kart cezalısı olan Muharrem Doğan ve Oğuz Yavuz’un durumları bizleri arayışa itti. Mevcut kadromuzla Bayburt maçında en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Maraş maçında iyi mücadele eden oyuncularımı aldıkları galibiyetten dolayı kutluyor, sezon sonuna kadar oyuncularımdan aynı performanslarını göstermelerini bekliyorum” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...