Çarşamba, Nisan 15, 2015

SİLİVRİSPOR BAYBURT MAÇINA HAZIR


Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Silivrispor bu hafta sonu kendi sahasında Bayburt İl Özel İdare takımını ağırlayarak belki de Play-Off için tamam mı devam mı maçına çıkacak.

TFF 3.Lig 3.Grupta 46 puan ile grubunda altıncı konumda olan ve Play-Off şansını sürdürmek isteyen Silivrispor’da tek hedef 3 puan. Bayburt İl Özel İdare takımı ile yapacağı müsabaka için hazırlıklarını sürdüren Silivrispor’da 4 sarı karttan cezalı konumda olan Oğuz Yavuz ve Muharrem Doğan bu önemli maçta yer alamayacak. Takımda sakat oyuncuların iyileşmiş olması teknik heyeti sevindirdi. Kendi sahasında gerçekleştirdiği idmanda oyuncuların istekli ve neşeli olması teknik heyeti sevindirdi.


MUHARREM VE OĞUZ CEZALI
Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar, Bayburt maçı öncesinde yaptığı açıklamada; “Silivrispor olarak hedefimiz elemelere katılmak ve gerçek gücümüzü ortaya koyarak kulübümüzü 2. Lige çıkarmaktır. Bizler teknik heyet ve oyuncular olarak bu yolda başarıya ulaşacağımıza eminiz. Takımda tek eksiğimiz sol kanadımız olacak. Sezon başından beri formayı alan ve kimseye kaptırmayan Muharrem Doğan sarı kart cezalısı. Ayrıca Oğuz Yavuz’da bu haftaki maçta sarı kart cezalısı olduğu için yerini alamayacak. Her iki oyuncumuzun yerine oynayacak olan arkadaşlarımız da iyi oyuncular ve üstlerindeki sorumluluğun bilincindeler. Bayburt maçı bizim için belki final niteliğinde olacak. Bu maçı kazanarak rakiplerimizin mutlak puan kayıplarını bekleyeceğiz.

"KOLAY MAÇIMIZ YOK"
Kalan haftalarda sırasıyla Ankara deplasmanı ile içerde Erzurumspor’un ağırlayıp son maçımız için Erzin’e gideceğiz. Kalan maçlarımızın hepsi hedefi olan takımlarla. Bu durumda bizim daha dikkatli olmamız şarttır. Kaybedilecek bir puanın bile telafisinin olmayacağı haftalardayız. Tüm maçlarımızı kazanıp Play-Off maçlarına çıkıp bir üst ligi kovalayacağız. Bu saatten sonra kolay maçımız kesinlikle yok.

"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"
 Gerek lig boyunca gerekse de hedeflediğimiz eleme maçlarında oyuncularımın gösterecekleri performanstan umutluyum. Kadromdaki tüm oyuncularıma güvenim sonsuzdur. Beni ve kulübü kesinlikle yarı yolda bırakmayacak bir kardeşler topluluğuyuz. Zor zamanlarımız olmadı değil ama bu zor zamanları da sağda solda dile getirmenin kulübe zarar vereceğinin de bilincinde bir olan kadroyuz. Rakiplerimizin puan kayıpları ve bizimde kesin kazanmamız şartıyla gideceğimiz Play-Off maçlarından da kesin zaferle çıkıp kulübümüzü 2. Lige çıkarmamız zor değil.

"BİZE DESTEK OLSUNLAR"
2. lige bu kadar yaklaşmışken bizim kendimizi yalnız hissetmememiz lazım. Bizim için en zorlu geçecek maç Bayburt maçıdır. Tüm Silivri halkının bu maçta bizleri desteklemesi ile zafere bir adım daha yaklaşacağımıza eminim. Bize inansınlar ve desteklesinler yeter. Bizler ise bu zamana kadar bize inananların ve güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadık bundan sonra da çıkarmayız” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynandı.