Pazartesi, Nisan 13, 2015

SULTAN ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

2014-2015 BAL 9.grup şampiyonu olan Sultanbeyli Belediyespor, dün gece geç saatlerde Bursa deplasmanından dönüşte Gölet tesislerinde sürpriz bir kutlamayla karşılaştı.


Gölet tesislerine akın eden çok sayıda taraftar Sultanın sevincine ortak olurken Şampiyon takımının futbolcuları geç saatlerde bu sevince ortak olan taraftarı selamladı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Kulüp Başkan Vekili Dursun Ali Kaba, Yöneticiler ve Tesis Personelinin tamamı kutlamada yer aldı.



Kutlamada kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ''Yüreğini ortaya koyarak oynayan futbolcu kardeşlerimi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. 3.ligin ilçemize dar geleceğinin farkındayım İnşallah daha yüksek hedeflere hep beraber yürüyeceğiz” dedi.


Kulüp Başkan Vekili Dursun Ali Kaba; “Şampiyon takımın Şampiyon taraftarlarını saygıyla selamlıyorum. Zorlu bir sezonun ardından gelen şampiyonluğun keyfini hep beraber İnşallah çıkaracağız" dedi.


Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan; “BAL'da 100. Maçımda gelen böyle bir Şampiyonluk beni onurlandırdı. Galibiyetimiz ve şampiyonluğumuzu taraftarımıza armağan ediyorum” dedi.

KAYNAK: www.sultanbeylibelediyespor.org




Hiç yorum yok:

beIN Sports 50 amatör kulübe forma sponsoru oldu

beIN SPORTS tarafından "Amatör Ruh, Profesyonel Destek" ilkesiyle başlatılan ve amatör futbol kulüplerine forma desteği sağlanacak...