Pazartesi, Nisan 06, 2015

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR BİR ENGELİ DAHA AŞTI


3 bin taraftarının önünde Gebze Sultan Orhanspor’u 2-1 mağlup eden Sultanbeyli Belediyespor, 3.Lig kapısını ardına kadar açtı.

Bölgesel Amatör Ligi 9.grupta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor, 25.hafta mücadelesinde Gölet Stadında konuk ettiği Gebze Sultan Orhanspor’u 2-1 mağlup ederek bitime bir hafta kala liderliğini korudu.

Gruptaki diğer İstanbul takımımız olan İFA Spor Kulübü kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Sultanbeyli Belediyespor evinde oynadığı maçta Gebze Sultan Orhanspor’u 2-1 mağlup etti.

Sultan Orhanspor son dakikalarda gole çok yaklaştı
Taraftarının büyük desteği ile maça başlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın ilk yarısında baskılı bir oyun sergiledi. Hüseyin Aydoğan’ın öğrencileri zorlu maçta 22.dakikada ceza alanı içinde Şakir Bozlar’ın şık vuruşuyla 1-0 öne geçti. Golün ardından oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Sultanlar ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının hemen başında gelişen ani atakta Cenk Demir skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın 60.dakikasında Emin Erol skoru 2-1’e taşıdı. 6 dakika kayıp zaman ilave edilen maçın son anlarında Gebze temsilcisi 2 net gol pozisyonuna girdi ancak Belediyespor iyi savunma yaparak rakibine başka gol şansı tanımadı ve maçı 2-1 kazanarak, yıllardır özlemini çektiği 3.Lige çok yaklaştı.

Aydoğan: son maçımızı da alarak şampiyon olacağız
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in de ikinci yarısını takip ettiği maçın ardından büyük sevinç yaşayan taraftar ve futbolcular uzun süre galibiyeti doyasıya kutladı. Maçın değerlendirmesini yapan Sultanbeyli Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan, "Zor bir maç olacağını biliyorduk ve hafta boyunca çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Önemli olan kazanmaktı ve kazandığımız için mutluyuz, İnşallah son maçımızı da alarak şampiyon olacağız" dedi. 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR










2 yorum:

Adsız dedi ki...

kesin bilgiyse yayalım 3000 kişi :) 1000 kişi yok orada

Unknown dedi ki...

Ogün o stad full du kardeşim sadece o tribünü çekmişler boş yapma !!

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...