Pazar, Nisan 19, 2015

SULTANÇİFTLİĞİSPOR EVİNDE PUAN BIRAKTI

İstanbul U19/2 Ligi 15. Grupta mücadele eden S. Sultançiftliğispor evinde Altınay’ı konuk etti. İlk yarısı 1-0 Sultançiftliğispor’un üstünlüğü ile tamamlanan mücadele 1-1 berabere bitti.

U-19/2 Ligi 15. Grupta mücadele eden S. Sultançiftliğispor ligin ilk haftasında Zara Ekinli Sahası’nda Altınay’ı konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını Ünal’ın attığı gol ile 1-0 önde kapatan S. Sultançiftliğispor, ikinci yarıda Melih’in attığı gole engel olamayınca taraflar sahadan birer puan ile ayrıldı.

Mücadeleye ev sahibi ekip S. Sultançiftliğispor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan taraf ev sahibi ekip oldu. Mücadelenin ilk dakikalarından itibaren rakip kaleye ataklar düzenleyen S. Sultançiftliğispor, mücadelenin 37. Dakikasında Ünal’ın kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca soyunma odasına S. Sultançiftliğispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren S. Sultançiftliğispor, karşılaşmanın 67. Dakikasında penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Maruf’un şutunda top direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Pozisyonun devamında savunma topu uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın son dakikalarında kontra atak yakalayan Altınay’da Melih, kalecinin ayağının altından kaçırdığı topu ağlara göndererek durumu 1-1’e getirdi. Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmayınca her iki ekipte sahadan birer puan ile ayrıldı.


HABER: MUSTAFA YILMAZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...