Pazartesi, Nisan 13, 2015

TAŞOLUK EVİNDE RAHAT KAZANDI

İstanbul 2. Amatör Lig 1.grup 7. hafta müsabakasında Taşoluk ile Çeltikköy takımları Arnavutköy Belediye Hasan Doğan stadında karşı karşıya geldi. Müsabaka Taşoluk'un 6-3 galibiyeti ile sona erdi. 

Müsabakayı Bölgesel yardımcı hakem Gökhan Davul yönetti. Yardımcılığını ise Uğur Elmas ve Muhammed Halil Dizieğri yaptı.  Saha Komiseri ise Mehmet Dişisağlam idi.



Müsabakadan önce her iki takım yöneticileri futbolcuların  lisanslarına bakarak kontrol ettiler. Müsabakaya hızlı başlayan Taşoluk 2. dakikada Adem’ in attığı gol ile 1-0 öne geçti. 18. dakikada İlhan ceza alanına girdi. Kalecinin solundan vurarak skoru 2-0 yaptı. Bu golden bir dakika sonra Taşoluk’ un kazandığı penaltı atışını Esat gole çevirdi (3-0). 21. Dakikada ise Nadir ceza alanına topla birlikte girdi. Kalecinin solundan vurarak durumu 4-0 yaptı. 

30. dakikada Çeltikköy takımı penaltı kazandı. Atışı kullanan Tanju topu üstten auta attı. 42. dakikada Taşoluk İlhanın attığı gol ile skoru 5-0 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti.   


İkinci yarıda Çeltikköyün golleri geldi.  66. Dakikada Yunus Emre ile ilk gollerini buldular (5-1). Bu golden bir dakika sonra Abdullah ile ikinci gollerini buldular(5-2). 69. Dakikada ise İlyas ile üçüncü gollerini buldular(5-3). Taşoluk bu gollere 76. dakikada İlhan ile cevap vererek skoru 6-3 yaptı. Müsabaka bu skorla bitti.



STAT: Arnavutköy Belediye Hasan Doğan 
HAKEMLER: Gökhan Davul, Uğur Elmas, Muhammed Halil Dizieğri 
SAHA KOMİSERİ: Mehmet Dişisağlam
TAŞOLUK: Ergin, Bilal, İbrahim, Ömer, Yusuf, Esat, Hasan, Nadir, Mehmet, Adem, İlhan
YEDEKLER: Oğuzhan, Gürkan, Abdulkadir, Yakup, Halil, Süleyman, Hamza
ÇELTİKKÖY: Yunus Sever, Yunus Tenekeci, Tanju, İbrahim, Selçuk, Abdullah, Tayfun, Kemal, Tuncay, Yunus Emre, İlyas 
YEDEKLER: Turgay, Ömer
         
HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE











Hiç yorum yok:

beIN Sports 50 amatör kulübe forma sponsoru oldu

beIN SPORTS tarafından "Amatör Ruh, Profesyonel Destek" ilkesiyle başlatılan ve amatör futbol kulüplerine forma desteği sağlanacak...