Çarşamba, Nisan 15, 2015

TOROS: TEPECİKSPOR BENİ YILLARDIR İSTİYOR


Bölgesel Amatör Lig 9.grubu 6.sırada bitirmesine rağmen il kontenjanından dolayı Süper Amatör Lige gerileyen Yenibosnaspor'un Teknik Direktörü Adnan Toros açıklamalarda bulundu.

Yenibosnaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve adı yeni sezon için birçok takımla anılan Adnan Toros, "Yeni sezon için ciddi teklifler aldığım doğru. Gerek Profesyonel Lig, gerekse Bölgesel Amatör Ligdeki bazı Kulüplerden takımı çalıştırmam konusunda teklifler geldi.  Tabi ki birçok kulüpten teklif almak gurur verici, insanın hoşuna gidiyor, bunu inkâr etmeyeceğim. Ben işini en iyi şekilde yapmaya gayret eden bir Teknik Adamım, hangi takımla fikirlerim uyuşursa o takımı çalıştıracağım" ifadelerini kullandı.



"Tepecikspor beni yıllardır istiyor"
Kendisine teklif sunan takımlar arasında 2.Ligde mücadele eden Tepecikspor A.Ş.’nin de bulunduğunu belirten Toros, "Tepecikspor’un Başkanı Osman Eyüpoğlu ve başta Temel Eyüpoğlu olmak üzere Yöneticiler, uzun zamandan bu yana benimle çalışmak istiyorlar. Kendileri zaten bizim dostumuz, arkadaşımız, inandığımız, güvendiğimiz insanlar. 2.Ligden bir ekibin Hoca olarak beni istemesi elbette gurur verici. Ancak Tepecikspor şu anda ligde kalma mücadelesi veriyor, bence hedeflerine varacaklar, kendilerine bu yolda başarılar diliyorum" dedi.

"Etik olarak görüşmem"
Futbola hayran, aşık olduğunu söyleyen Toros,  "Ben idealleri olan bir Teknik adamım, benim belli başlı prensiplerim var, bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına da ben yapmam. Teknik direktörü olan bir takımla etik olarak görüşmem. Ligler tümüyle bittikten sonra benimle ilgilenen takımlarla görüşeceğim. Hedefi olan, benim hedeflerimle uyuşan bir takımın başına geçeceğim. Gelecek ne getirir, birlikte göreceğiz" diye konuştu.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...