Çarşamba, Nisan 15, 2015

TÜM CAMİALARA TEŞEKKÜRLER

Sezon başından beri www.yerelfutbol.org da yazıyorum. Hiç kimseyi incitmek gibi bir niyeti olmadı. Kendimce hep doğruları yazdım.



Ama ne kötüdür ki eleştirdiğim kişiler hemen alınıyorlar. Sanki herkes dört dörtlük, hata yaptıklarını kabul etmiyorlar. Her insan hata yapar, önemli olan hatayı kabullenmek ve bir daha tekrarlamamak. Hiç kimse zemzem suyu ile yıkanmadı. Ben de hata yapmış olabilirim ama yazılarım tamamen benim düşüncelerim. Ne diyelim, sağlık olsun.

Süper Amatör Lig 2014-2015 sezonunda artık sona gelindi. Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek takımlar tam olarak belli olmasa da bütün takımlara eşit davranan ve sorunsuz bir klasman grubu oynatan gerek TFF İl Başkanlığı personeli, İstanbul Bölge Hakem Komitesi ve hakem kardeşlerime, TFF İstanbul Ceza Kuruluna, Saha Komiserleri Derneğine, Klasman Grubuna katılan takımların başkanlarına, yöneticilerine, teknik ekiplere, malzemecilere, masörlere ve futbolcu kardeşlerime helal olsun.

Biz futbol sevdalılarına böyle heyecanlı bir sezon yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum ve kutluyorum. 2015-2016 sezonunda hepinizin bir numaralı taraftarıyım. Bundan evvelki yazılarımda istemeden kalbini kırdığım kardeşlerim varsa hakkınızı helal edin. Hepinizi çok seviyorum.

Hoşça kalın


ALTAN AKDİL

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynandı.