Perşembe, Nisan 09, 2015

TUNASPOR PES ETMEDİ!

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 13.haftanın mücadelesinde,Lider Bayrampaşa Tunaspor 2-0 geriye düştüğü K.Bulvarspor maçının 71, 79,ve 85.dakikasında bulduğu 3 golle zorlu ve bir o kadar da çekişmeli geçen haftanın mücadelesinde muhteşem bir geriye dönüşe imza atıp karşılaşmayı 3-2 galibiyetle tamamladı.


Bu sonuçla birlikte Bayrampaşa Tunaspor, son iki haftada kala en yakın

rakibine 4 puan fark atmış oldu. Bu zorlu karşılaşmaya pozisyonla değil 2.dakika'da golle başlayan taraf Kartal Bulvarspor oldu. Ömer Bayraktar'ın yaklaşık 25 metreden yaptığı şandel vuruşta Kaleci Cem Albayrak'ın yaptığı müdahale yetersiz kalınca K.Bulvarspor 1-0 öne geçen golü attı. Bu golün şokunu henüz üzerinden atamayan Tunaspor 7.dakikada bu sefer sol taraftan Özgür Tüptaş'ın yerden yaptığı plase vuruşu Kaleci Cem Albayrak'ın solundan filelerle buluşunca K.Bulvarspor farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.2-0 Tunaspor'un gol için yüklendiği 16.dakika'da kontra atakla sol taraftan ceza sahasına giren Onur Kurt'un yaptığı vuruş az farkla auta gitti.Maçın 36.dakikasında Tunaspor adına ilk gol pozisyonunu zorlayan isim Kerem Güler'in presle kaptığı bu topu,sol tarafta daha müsait pozisyonda bulunan Mehmet Cihan Sadıkoğlu'na çıkardı. Onun yakın mesafeden yaptığı bu vuruşu Kaleci Tuncay Döşoğlu tarafından güçlükle tokatladı. Boşta kalan topta Yunus Emre Yüceman'ın yaptığı sert vuruş
üstten farklı bir şekilde auta gitti. Maçın 43.dakikasında yayın üzerinden Tunaspor'un kazandığı firikik atışında Zülfikar Turhan sert ve yerden kaleye gönderdiği bu topu Tuncay Döşoğlu güçlükle kornere yolladı. İlk yarı karşılıklı ataklar sonucunda,K.Bulvarspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


Golcüler oyun alanına dahil oldu
Kerem Güler'in yerine Ercan Işık'ı, Gökhan Gedik'in yerine Selim Peker'i oyuna dahil eden Kırmızı Lacivertliler,ikinci yarıyla birlikte oyunu da K.Bulvarspor yarı sahasına yıkmayı başardılar. Tunaspor pozisyon bulmaya başladığı gibi kontra ataklarla K.Bulvarspor'a pozisyonlarda vermeye başladı. Maçın 65.dakikasında sol taraftan, Tunaspor ceza sahasına giren Onur Kurt'un kaleciyle karşı karşıya kaldığı bu pozisyonda yaptığı vuruşta Cem Albayrak topu kornere yollayarak kalesini mutlak bir golden önledi. Karşılaşmanın 71.dakikasında Selim Peker'in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topa tekrar yükseklik kazandıran Berkay Çakır'ın ceza sahasına yolladığı bu topu Ercan Işık kafayla Ahmet Kutluay'ın önüne indirdi. Onun yaptığı sert vuruşta Tunaspor farkı bire indiren golü Ahmet Kutluay'la kaydetti.2-1 Maçın 79.dakikasında Tunaspor adına sağ taraftan Emre Çelik'in içeriye yolladığı ara pasına hareketlenen Yunus Emre Yüceman'ın dönerek yaptığı vuruşla,Tunaspor beraberliği yakalayan golü kaydetti.2-2 Bu dakika'dan sonra moral motivasyonu üst düzeye çıkmış olan Lider Tunaspor'un atakları daha da sıklaşarak K.Bulvarspor'un kalesine doğru gelmeye başladı. Maçın 85.dakikasında sağ taraftan köşe vuruşunu kullanan Selim Peker ön direkte topu savunma oyuncusu Berkay Çakır'la buluşturduğu bu pozisyonda Berkay Çakır'ın kafayla attığı golle Tunaspor durumu 3-2 yaptı. Maçın 88.dakikasında K.Bulvarspor adına Onur Kurt'un ceza sahası içinde yaptığı bu vuruşta,Tunaspor Kalecisi Cem Albayrak mutlak bir golü önleyerek kalesini gole kapattı. 




Geriye kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca Lider Tunaspor bu zorlu mücadeleyi 3-2 kazanarak bitime son iki hafta kala puanını 27'ye yükseltti. K.Bulvarspor ise 19 puanda kaldı.




STAT: Selimiye
HAKEMLER: Serkan Ergün,Cüneyt Taner,Ufuk Uğurlu / Çağrı Kaya
SAHA KOMİSERİ: Kenan Çelik
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Cem,Cihan,(Emre 53dk),Gökhan,(Selim 46dk),
Berkay,Ahmet Kutluay,Ahmet Keleş,Yunus,Zülfikar,Mehmet,Kerem,(Ercan
46dk), Furkan
TEKNİK SORUMLU: Ulaş Oktay
KARTAL BULVARSPOR: Tuncay,Gökhan,(Deniz 74dk),Emre,İsmail,Fatih,Talha,
Onur,Alp,(Nesimi 77dk),Ömer,Özgür,Ceyhun,
TEKNİK SORUMLU: Rıdvan Elmastaş
SARI KART: Emre 10dk,Berkay 25dk,Ömer 42dk,Alp 56dk,Onur 76dk,
GOLLER: Ömer Bayraktar 2dk,Özgür Tüptaş 7dk,Ahmet Kutluay 71dk,Yunus Emre Yüceman 79dk,Berkay Çakır 85dk,
                                                                 
HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN

www.tunaspor.com 



Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 9 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul Süper Amatör Lig'de bugün iki tehir maçı oynanacak.