Perşembe, Nisan 09, 2015

U17 ŞAMPİYONASI'NDA İSTANBUL DENİZE DÖKÜLDÜ!


Türkiye U17 Şampiyonası'nda İstanbul takımları büyük hezimet yaşadı. İstanbul, tüm alt yapı kategorileri ele alındığından tarihinin en kötü performansını sergiledi. Normalde gittikleri her ilde en azından finale kalan, elenseler bile en azından bir galibiyetle elenen İstanbul ekipleri 2014-2015 sezonu Türkiye U17 Şampiyonası'nda adeta denize döküldü. Anadolu gruplarına giden 10 takımdan sadece 1'i tur atlayabildi.

Anadolu gruplarında İstanbul'u Güneşlispor, Seyrantepe Ofspor, Erokspor, İkitellispor, Güneştepespor, Sütlücespor, Merkezefendispor, CFS Bağcılarspor, Esenlerspor ve İstanbul Gençlerbirliği temsil etti.

Kasımpaşa ekibi Erokspor sırasıyla Adapazarıspor, Yalova Acarspor ve Sakarya Demirspor'u (penaltılarda) yenerek Bursa Grubu'nu şampiyon tamamlayarak İstanbul'un gururu oldu.

Esenlerpor da Bilecik'te finale yükseldi ancak Keçiörengücü'ne kaybetti. Bu iki takım dışında finale en çok yaklaşan ekip, alt grup şampiyonluğunu penaltı atışları sonucu kaybeden CFS Bağcılarspor'du.

Dört takım puan dahi alamadı
İstanbul takımları şampiyonada oynadıkları maçlarda 4 galibiyet, 6 beraberlik ve tam 12 yenilgi alırken 1 penaltı zaferi 1 penaltı mağlubiyeti tattı. Üç takım gol atamadı, dört takımsa puan alamadı. Hem gol atamayıp hem puan alamayan tek takım vardı.

İki takım kaldı

İkinci turda İstanbul'u iki takım temsil edecek: Erokspor ve sadece İstanbul takımlarının mücadele ettiği grubu lider bitiren Bağlarbaşıspor.

SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

5 yorum:

Adsız dedi ki...

hakeden takımlar şampiyonaya gıtmedıkçe İstanbul takımları daha çok denize dökülür amatör elit liğler yapılıp buradan turkiye şampiyonasına takımlar gönderilmeli hep zorlu maç sayısı artar hem hakeden takımlar şampiyonaya gider İstanbul futbolunu yönetenler bireyler yapsın artık

tahsin güvel ramispor dedi ki...

türk futbolunun alt yapıdaki en büyük problemi kaçak oyuncu ve sonradan nüfus kağıdı çıkartılanlardır istanbulda böyleyse anadoluda haylı hayli vardır maalesef

Adsız dedi ki...

Senede 14 macla ligi bitir sonra altyapidan bahset. Arti kacak oyuncularla bu 14 maci kazan sonra oynatamiyinca dokul. Yazik

Adsız dedi ki...

ilk olarak hakemleri düzeltin allah aşkına

Adsız dedi ki...

ben buseneki u17 şampyinasından biriyim ilk olarak bende elit futbolundan yanayım kendimizi daha iyi geliştiririz 10-0 diye maç skorumu olur karşı tarafada yazıktır sonra hakemler bir oyuncuya yumruk atıp sarı kart vermek endirekt serbest vuruşa ben buna faul verdim diyen hakemlerle bu işler olmaz hayallerimizle oynamayın alt yapıya amötöre önem verin allah aşkına çok rica ediyorum lütfen...

İstanbul Süper Amatör 9 Ekim 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul Süper Amatör Lig'de bugün iki tehir maçı oynanacak.