Salı, Nisan 07, 2015

'UFUK'TAN 3 PUAN 3 GOL


Yıldıztabya sahasında oynanan 2.Amatör Ligi 7 grup ekipleri Eyüp Çırçır İmarspor ile Yeni Ufukspr karşılaşmasını konuk ekip 1-3 kazanmayı bildi.

Ev sahibi ekip maça iyi başladı ve rakibi ile ortak seviyede oyun sergiledi. Ancak oyuncu değişiklikleri sonrasında oyun üstünlüğü ve skor üstünlüğünü rakibine verdi. Ümit ile beraberlik golünü bulsa da galibiyet için yeterli sayıya ulaşamadı. Ümit beraberlik golünü rakiplerinin bir anlık hatasını affetmeyip kafa ile attı. Çizgiyi geçti geçmedi itirazları olan pozisyonda hakem konuk ekip teknik adamını sahadan çıkardı. 10 puanda kalan mavi beyazlı ekip haftaya Sarıyer FSM ile karşılaşacak.


Konuk ekip ilk yarı tam bir deplasman takımı gibi oyun sergiledi. Ancak ikinci yarı oyun üstünlüğünü ele geçirdi . Mertcan 2 ve Anıl ile kazandığı goller ile 3 puanı hanesine yazdırdı. 12 puana ulaşan sarı siyahlı ekip, haftaya sahasında grubun formda ve iddialı ekibi Çapaspor ile karşılaşacak.

Yerel Futbol Sitesi





Hiç yorum yok:

Yılmaz Özher Sancaktepe Futbol Kulübü'nde

Tecrübeli oyuncu Yılmaz Özher yeşil sahalara geri döndü. Birçok kulübün gündeminde olan Yılmaz Özher, 1. Amatör Lig’de mücadele eden Sancakt...