Çarşamba, Nisan 15, 2015

ÜMRANİYE UYGULAMA KAZANMASINA RAĞMEN TAT VERMEDİ


Turnuvada ortaya koyduğu futbol ile büyük alkış toplayan Ümraniye Uygulama Grup Müdürlüğü Kağıthane Vergi Dairesi ile oynadığı karşılaşmayı 3-2 kazanırken ortaya koyduğu futbol ile geçtiğimiz haftaları fazlasıyla arattı.

1299 Boğaziçi karşısında beş gol atarak maça damga vuran Osman Güneş’in tutuk futbol sergileyerek ikinci yarıda kenara geldiği karşılaşmada Selahattin Demirezen’in bireysel çabaları galibiyette büyük rol oynadı.

Kağıthane Vergi Dairesi’nde Mustafa Akbaş ve Erdem Ünal’ın çabaları mağlubiyete engel olamadı. Karşılaşmada Ümraniye Uygulama’nın golleri Selahattin Demirezen, Mahmut Akıllı ve Serkan Cevher’den gelirken Kağıthane Vergi Dairesinin golleri Erdinç Uzayir’den geldi.


Başladığı günden bu yana büyük küçük herkesin ilgiyle takip ettiği geleneksel halı saha futbol turnuvasında Ümraniye Uygulama Grup Müdürü Gıyasi Böyüker karşılaşmayı takip ederken minik taraftarımız Arda, futbola olan ilgisi ve tatlılığı ile Ümraniye Uygulama’da top koşturan ağabeylerine moral aşıladı.

MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU: Mahmut Akıllı (Ümraniye UGM)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Erdinç Uzayir (Kağıthane VDM) 

HABER: TOLGA NAR

  








3 yorum:

Adsız dedi ki...

tat vermediyse vermedi aldı mı 3 puanı olay bitmiştir. nokta.

Adsız dedi ki...

uygulama takiminin tat vermeden gaip gelmesini kabullenemiyorum agzimda buruk bir tat birakiyor xD

Tolga NAR dedi ki...

Gördüğümüz ve izlediğimiz neyse onu yazıyoruz arkadaşlar iddialı ve keskin yorumlardan kaçınırsak çok mutlu oluruz çünkü sonra gelip de neden haberler yapılmıyor diye dert yanıyorsunuz sonra da böyle yorumlar yazıyorsunuz. Yapılan haberlerden memnun değilseniz haber yap diye ısrar etmeyin o zaman. Lütfen biraz emeğe saygı.
Tolga NAR

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...