Salı, Nisan 07, 2015

VEFA GÜMBÜR GÜMBÜR

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu mücadelesinde Zara Ekinli ile Vefa kozlarını Bakırköy Belediye Stadında paylaştılar.

İlk yarıya Vefa hızlı başlarken 5.dakikada Ufuk kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Hamdi Yılmaz'ı geçemeyince Vefa mutlak bir golden oldu. Ardından Volkan Bayram'ın ceza sahası dışından attığı füze az farkla auta çıktı.
13.dakikada ise Emrah'ın orta şut karışımı vuruşunu kaleci Hamdi yine başarılı bir şekilde kornere çelmeyi başardı.
Karşılaşmanın 17.dakikasında İbrahim'in ortasında Erkut arka direkte buluşup, düzgün bir vUruşla topu filelere gönderdi ve Vefa 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra biraz toparlanan Zara Ekinli takımı Ferhat ve Ferdi ile karşı kalede gol arasa da bir türlü bu isteğine ulaşamayınca devre Vefa'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı Vefa stop etti
Herkes ikinci yarıda maçın farka gideceğini düşünürken, ilk yarıdan bambaşka iki ekip sahaya çıktı. Zara ekinli golü arayan Vefa ise hızlı oyuncularını kullanıp uzun toplarla gol aramaya başladı. Zara Ekinli takımının kazandığı her faul atışı, korner gibi duran topların tamamı Vefa kalesinde tehlike yaratsa da bu seferde sahneye Özgür Solak çıkıp tüm Zara Ekinli ataklarını adeta ellerinde eritti.

Kurduğu yoğun baskıdan sonuç alamayan Zara Ekinli 1-0 lık skorla sahadan boynu bükük ayrılan ekip olurken, Vefa takımında kaleci Özgür Solak, Emrah Çilingir ve Fatih Taşdelen dikkat çekerken. Zara Ekinli takımında ise Kaleci Hamdi Yılmaz, Ferhat Gökçe ve Ferdi Ünal dikkat çeken isimlerdi.

HABER: MELİH ÖZTÜRK









Hiç yorum yok:

Ahmet Talha İlkin İstiklalspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, son olarak Beykoz İdman Yurdu forması giyen Ahmet Talha İlkin'i transfer etti.