Pazartesi, Nisan 13, 2015

YALOVASPOR ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ

Yalova Süper Amatör Ligi'nin namağlup lideri Yalovaspor, sezonun 25. haftasında kendi evinde ve seyircisi önünde konuk ettiği Tavşanlı Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk sevinç yaşadı. 


Puanını 65 yapan Yeşil-Kırmızılılar en yakın rakibi Çiftlikköy Belediyespor ile farkı 4’e çıkartarak bitime 1 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğunu garantiledi. AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Yalova Milletvekili Adayları Fikri Demirel, Mehmet Demirhan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve MHP Yalova Milletvekili Adayı Ünlem Üstel maçı tribünden takip etti. 


Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başlarken ilerleyen bölümlere doğru maça ağırlığını koyan Yalovaspor 25. Dakikada Barış’ın golüyle durumu 1-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkinliğini sürdüren Yeşil-Kırmızılılar 57. Dakikada Nazım Berat ile skoru 2-0’a getirdi ve iyice rahatladı. Günün başarılı isimlerinden Galip Enes, 64. Dakikada sahneye çıkarak skoru 3-0’a taşıdı. Kalesinde üst üste gördüğü şok gollerle 3 farklı geriye düşen konuk Tavşanlı Belediyespor’un 71. Dakikadaki atağında Recep durumu 3-1 yaptı ve maçın skorunu belirledi.

HABER-FOTOĞRAF: SEVDA ÖZARAS



Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...