Pazartesi, Nisan 13, 2015

YAVUZ COŞKUN BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI


İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Yıldıztabyaspor’da Pazar günü seçim heyecanı yaşanacak. Mevcut Başkan Ahmet Şahin’in aday olmayacağı Kongrede iki aday Başkanlık için yarışacak.

19 Nisan 2015 günü Yıldıztabya Stadı Tesislerinde yapılacak olan Kongrede Başkanlığa adaylığını açıklayan 42 yaşında Yavuz Coşkun şunları söyledi: "Belli zaman aralıkları ile 15 yıla yakın bir zamandır Yıldıztabya Spor Kulübüne Yönetici olarak hizmet ediyorum. Bu Kulübün bir ferdiyim. Gelinen noktada şahsıma yapılan 'Başkanlığa Aday ol' şeklinde destekler ve Kani Sadıkoğlu, Bilal Yıldırım ve Cemil Zaman gibi Yıldıztabyaspor’a Başkanlık yapmış çok değerli büyüklerimin teveccühü sayesinde Kulübüme daha iyi hizmet etmek adına adaylığımı ilan etti. Her birinin adı Yıldıztabya Spor Kulübü ile özleşmiş büyüklerimin desteğini almış olmak beni şimdiden heyecanlandırdı. Cenabı Allah bu şerefli görevi bize nasip ederse Kulübümüz için hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Başkan seçildiğimizde ilk amacımız Üyelerimiz, sporcularımız, sporcu ailelerimiz, taraftarımız ve Yönetimimiz ile bütünleşerek Kulübümüzü yukarı seviyelere taşımaktır. Ayrıca bir başka hedefimiz de kendi kendine yetebilen bir Kulüp olabilmektir. Bunun için de alt yapımıza çok önem verip, genç yetenekleri Yıldıztabyaspor ve Türk futboluna kazandıracağız. Ardından Yıldıztabyaspor’u sevenleri, ailesiyle ve çocuğuyla mutlu bir şekilde tribünlere toplamaktır. " dedi.

Üyeleri Kongreye davet etti
232 Üyesi bulunan Yıldıztabyaspor’un sevenlerine de çağrıda bulunan Coşkun, "Bütün Üyelerimizden Pazar günü yapılacak olan Kongreye katılmalarını bekliyorum. Nasip olur da Başkan olursak, bu göreve sarılmış bir vaziyette sizlerin karşınızda olacağız. Yıldıztabyaspor Başkanlığını bir makam, mevki ve rütbe olarak değil, bir görev olarak algılıyoruz. Bu görevi nasıl hakkıyla yerine getiririz telaşı ve heyecanı içerisindeyiz. Benim en çok inandığım kurumsallaşmaktır. Dürüst, şeffaf ve üyelerine hesap verebilen bir Yönetim listesi kuruyoruz. Bu listede semtimizin çok kıymetli insanları var. Hep birlikte Kulübümüzü iyi yerlere taşımak için yola çıkıyoruz. Seçilirsek, başarılı olacağımıza da inanıyorum çünkü arkamızda Yıldıztabyaspor’u seven büyük bir kamuoyu var." diye konuştu.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 19 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...